Închide meniul

Super-fanul Simonei Halep! Un român i-a uimit pe francezi! "Are deja autograful meu, îi mulţumesc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2020, 16:52

Super-fanul Simonei Halep! Un român i-a uimit pe francezi! "Are deja autograful meu, îi mulţumesc"

Profimediaimages

Fanul care o urmăreşte pe Simona Halep în toată lumea

Un român a fost surprins în tribună de Marion Bartoli, în timp ce îi lua interviul Simonei de după meci. "Este un mare fan, îi mulţumesc că a venit. Are deja autograful meu", a spus Halep. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4 Roland Garros | Simona Halep e în turul 3

În turul trei, Halep va evolua cu americanca Amanda Anisimova, locul 29 mondial. Aceasta a învins-o anul trecut în sferturi, tot la Paris, iar Simo are acum şansa revanşei.

Calificarea în turul trei la Roland Garros este recompensată cu 126,000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și