Închide meniul

News Alert | Serena Williams, OUT de la Roland Garros. Putea juca în semifinale cu Simona Halep

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2020, 10:57

Reclamă
News Alert | Serena Williams, OUT de la Roland Garros. Putea juca în semifinale cu Simona Halep

ProfimediaImages

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros

Williams trebuia să evolueze miercuri, în turul secund, cu Ţvetana Pironkova, locul 157 WTA, jucătoare venită din calificări. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams se afla pe partea de tablou Simonei Halep

Williams se afla pe partea de tablou a Simonei Halep şi exista posibilitatea ca cele două să se dueleze în faza semifinalelor. Ajunsă la 39 de ani, Williams s-a impus la Openul francez în trei rânduri, 2002, 2013 şi 2015. 

Serena va continua totuşi cursa de urmărire a lui Margaret Court, cea care şi-a trecut în cont 24 de turnee de Grand Slam. Williams are "doar" 23. 

Williams a ratat 4 şanse de a ajunge la cota 24, pierzând ultimele 4 finale disputate, două la US Open, învinsă de Naomi Osaka şi Bianca Andreescu, dar şi două la Wimbledon, pierzând la Angelique Kerber şi Simona Halep. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel Vezi toate știrile
Citește și