Închide meniul

Fernando Verdasco, frustrat şi revoltat după ce a devenit victima unui test fals pozitiv, la Roland Garros

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2020, 7:41

Reclamă
Fernando Verdasco, frustrat şi revoltat după ce a devenit victima unui test fals pozitiv, la Roland Garros

Profimediaimages

Fernando Verdasco ratează Roland Garros 2020

"Când am ajuns, marţi, la Paris, toţi membrii echipei mele erau negativi, cu excepţia mea. Am explicat istoricul meu şi situaţia pentru a solicita un nou test, având în vedere cazuri similare la alţi jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Verdasco: Sunt frustrat şi revoltat

Organizatorii Roland-Garros au refuzat să-mi permită să fac un alt test, în ciuda tuturor acestor circumstanţe şi a faptului că rămăseseră suficiente zile pentru alte teste înainte de începerea competiţiei şi de tragerea la sorţi. De atunci, am efectuat trei teste pe cont propriu la diferite centre şi toate rezultatele au arătat că sunt negativ. Asta se poate întâmpla oricui şi ar trebui să avem ocazia să facem noi teste pentru a evita descalificările incorecte şi pentru a le oferi jucătorilor siguranţă. 

Dacă timpul permite, solicitările noastre nu pot fi respinse. Vreau să fac cunoscut că sunt total frustrat şi revoltat de organizatorii turneului de la Roland-Garros, care îmi iau dreptul de a participa la acest eveniment important, fără a-mi permite măcar să fac un nou test, cu un nou eşantion, care ar fi putut confirma că rezultatul primului test a fost o eroare", a spus Verdasco, pentru lesoir.be, citat de news.ro. 

Fernando Verdasco a participat, începăând din 2004, la toate ediţiile de la Roland Garros. Cea mai bună performanţă a jucătorului ajuns la 36 de ani este faza optimilor, atinsă de 7 ori. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și