Închide meniul

Liderul WTA, Ashleigh Barty, OUT de la Australian Open 2021. Semifinala pe care nimeni nu a pariat

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 6:14

Reclamă
Liderul WTA, Ashleigh Barty, OUT de la Australian Open 2021. Semifinala pe care nimeni nu a pariat

ProfimediaImages

Ashleigh Barty, eliminată la Australian Open 2021

În semifinala surprizelor, Muchova o va întâlni pe Jennifer Brady, după ce aceasta a eliminat-o pe compatrioata Jessica Pegula, cu 4-6, 6-2, 6-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams  – Naomi Osaka, finala din semifinalele de la Australian Open

Pe partea cealaltă de tablou, avem parte de o întâlnire de cinci stele. Pentru un loc în finala competiţiei de la Antipozi se vor lupta Naomi Osaka şi Serena Williams.

Americanca a bătut-o în faza sferturilor de finală pe Simona Halep, cu 6-3, 6-3. "Au fost momente în care Simona a fost mai bună, au fost momente când Serena şi-a revenit. Dacă ne uităm puţin în urmă, în setul al doilea, Simona a avut serviciul şi minge de 4-1. Totul s-a decis la o minge sau două. Cine joacă tenis, ştie că 6-3, 6-3 a fost foarte strâns. Meciul a fost strâns.

Cred că nu i-a intrat bine primul serviciu şi a pierdut puncte pe al doilea serviciu. Serena a lovit foarte puternic la al doilea serviciu care era scurt. Aici cred că s-a pierdut meciul. Într-un meci poţi să ai o zi bună. Nu putem să spunem că a fost o diferenţă mare între cele două. Dacă lua setul al doilea, probabil că psihicul ei era mult mai bun decât al Serenei. E doar un meci de tenis. Este mai importantă viaţa decât Serena", a declarat Ilie Năstase pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și