Închide meniul

Liderul WTA, Ashleigh Barty, OUT de la Australian Open 2021. Semifinala pe care nimeni nu a pariat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 6:14

Liderul WTA, Ashleigh Barty, OUT de la Australian Open 2021. Semifinala pe care nimeni nu a pariat

ProfimediaImages

Ashleigh Barty, eliminată la Australian Open 2021

În semifinala surprizelor, Muchova o va întâlni pe Jennifer Brady, după ce aceasta a eliminat-o pe compatrioata Jessica Pegula, cu 4-6, 6-2, 6-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams  – Naomi Osaka, finala din semifinalele de la Australian Open

Pe partea cealaltă de tablou, avem parte de o întâlnire de cinci stele. Pentru un loc în finala competiţiei de la Antipozi se vor lupta Naomi Osaka şi Serena Williams.

Americanca a bătut-o în faza sferturilor de finală pe Simona Halep, cu 6-3, 6-3. "Au fost momente în care Simona a fost mai bună, au fost momente când Serena şi-a revenit. Dacă ne uităm puţin în urmă, în setul al doilea, Simona a avut serviciul şi minge de 4-1. Totul s-a decis la o minge sau două. Cine joacă tenis, ştie că 6-3, 6-3 a fost foarte strâns. Meciul a fost strâns.

Cred că nu i-a intrat bine primul serviciu şi a pierdut puncte pe al doilea serviciu. Serena a lovit foarte puternic la al doilea serviciu care era scurt. Aici cred că s-a pierdut meciul. Într-un meci poţi să ai o zi bună. Nu putem să spunem că a fost o diferenţă mare între cele două. Dacă lua setul al doilea, probabil că psihicul ei era mult mai bun decât al Serenei. E doar un meci de tenis. Este mai importantă viaţa decât Serena", a declarat Ilie Năstase pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și