Închide meniul

Simona Halep Australian Open | Întrebarea care a făcut-o pe Simona să râdă la conferinţa de presă. "Dragostea înseamnă totul în viaţa mea"

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 12:44

Reclamă
Simona Halep Australian Open | Întrebarea care a făcut-o pe Simona să râdă la conferinţa de presă. "Dragostea înseamnă totul în viaţa mea"

Captură Youtube

Simona Halep s-a distrat la conferinţa de presă

"Nu urmăresc zilele, nu mă gândesc la semnificaţia zilei în care joc. Sunt fericită că sunt aici în februarie. Mă voi concentra pe tenis şi voi sărbători Sfântul Valentin după aceea. Dragostea înseamnă totul în viaţa mea şi vreau să împărtăşesc asta cu toată lumea importantă din jurul meu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragostea pentru sport e foarte importantă, pentru că poţi gestiona presiunea meciurilor şi călătoriile din fiecare săptămână. Dacă nu este dragoste în sport, ar fi mult mai greu de jucat acest sport", a spus Simona, la conferinţa de presă. 

Simona Halep Australian Open | Duel de foc cu Iga Swiatek

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de la Australian Open. Românca de pe locul 2 WTA o va întâlni pe Iga Swiatek, "coşmarul" Simonei de la Roland Garros. Precedentele două întâlniri au avut loc la Openul francez. În 2019, Simo se impunea cu 6-1, 6-0, în optimi.

Un an mai târziu, în aceeaşi fază, poloneza îşi lua revanşa cu vârf şi îndesat, cu 6-1, 6-2, una din cele mai grele eşecuri din cariera Simonei Halep, la un Grand Slam.

"E o mare provocare, pentru că m-a zdrobit la French Open, aşa că trebuie să fac ceva mai bine, să joc un meci mai bun împotriva ei. Sunt încrezătoare, sunt aici să dau tot ce am mai bun şi o să vedem", a spus Halep, la interviul de pe teren, după victoria cu Kudermetova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes Vezi toate știrile
Citește și