Închide meniul

Simona Halep a distrus-o pe Kudermetova, la Australian Open, dar nu l-a impresionat pe CTP. "A fost un meci normal". Punctul forte al Simonei

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 10:00

Reclamă
Simona Halep a distrus-o pe Kudermetova, la Australian Open, dar nu l-a impresionat pe CTP. "A fost un meci normal". Punctul forte al Simonei

Profimediaimages

Simona Halep s-a calificat în optimi la Australian Open

"A fost un meci… normal! Ducem lipsă de normalitate în România, însă Simona ne-a oferit un meci aflat sub semnul normalității. Kudermetova, să recunoaștem, nu i-a pus mari probleme. Nu a avut nici pe departe determinarea și însuflețirea în joc a Ajlei Tomljanovic. Lentă, destul de statică și în același timp crispată, cu mâna încordată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și nervoasă nejustificat! Asta arată de fapt că joci rău: când te enervezi pentru că greșești foarte mult. A făcut cadouri Simonei! Nu are rost să te enervezi când trimiți cu mingea sus în fileu din trei metri! Înseamnă că joci prost tu. Nu a fost o minge pe muchie de cuțit sau nu știu ce minge foarte disputată", a spus Popescu, la Fanatik. 

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 6-3 | Punctul forte al Simonei

Simona Halep a avut un procentaj de 60% pe primul serviciu şi unul de 47% pe al doilea. Acesta din urmă este şi plusul pe care jurnalistul l-a observat la jocul campioanei noastre.

"A servit tot timpul la linie cu primul și al doilea cu „kick” înalt! Foarte bine lucrat și greu de atacat, Cred că au fost unul sau două returi câștigătoare ale Kudermetovei. În rest, nu a putut fi atacat serviciul doi. Acesta e progresul evident al Simonei", a mai spus CTP. 

Reclamă

La ediţia precedentă a Australian Open, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5.  Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și