Închide meniul

Australian Open 2021 | Care e jucătoarea de care îi este frică Simonei Halep. Dezvăluirea lui Darren Cahill

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 10:15

Reclamă
Australian Open 2021 | Care e jucătoarea de care îi este frică Simonei Halep. Dezvăluirea lui Darren Cahill

ProfimediaImages

Simona Halep se teme de o jucătoare de 35 de ani

"De fiecare dată când ajungem la un turneu, mai ales la unul major, Simona mă întreabă "Unde e Kanepi?"", a spus Cahill, citat de The Tennis Podcast. Asta chiar după ce jucătoarea ajunsă la 35 de ani a învins-o pe Kenin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2021 | Simona Halep Kaia Kanepi 2-1 la "directe"

Simona are şi motive să se teamă de sportiva din Estonia. Jucătoarea de 1.81 metri i-a pus mereu probleme şi a şi eliminat-o în primul tur de la US Open, în 2018. A fost atunci un 6-2, 6-4 fără nicio reacţie din partea Simonei. 

Câteva luni mai târziu, cele două se întâlneau din nou în prima rundă, dar la Australian Open. Atunci, după ce a pierdut primul set, Simona a revenit şi s-a impus cu 6-7, 6-4, 6-2. Prima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2014, la Doha, şi Simo a ieşit victorioasă tot după un set decisiv. 

"Nu vreau să-mi aduc aminte de acel meci (n.r. – meciul de la US Open din 2018), știam ce trebuie să joc împotriva ei, e o adversară foarte dură, e puternică pe picioare, dar am avut încredere că pot să câștig meciul. Şi turul 2 va fi greu, dar voi avea mult mai multă încredere", spunea Simona, în 2019, după victoria de la Melbourne. 

Reclamă
Reclamă

Australian Open 2021 | Kaia Kanepi a învins-o pe Kenin

Kaia Kanepi este o adevărată sperietoare pentru capii de serie de la turneele de Grand Slam. Ultima ei victimă este Sofia Kenin, campioana en-titre, pe care a învins-o cu 6-3, 6-2. Ea şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Antipozi, ajungând pentru a treia oară în carieră în turul 3.

La restul turneelor de Grand Slam, ea a atins faza sferturilor de finală, iar cea mai bună clasare a balticei a fost locul 15 WTA, în 2012. În palmares, ea şi-a trecut 4 titluri WTA. La Melbourne, pentru ea urmează disputa cu Donna Vekic. 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și