Închide meniul

Australian Open 2021 | Imaginile descătuşării! Simona Halep, bucurie uriaşă după victoria cu Ajla Tomljanovic. "Bucuria de a câştiga"

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 11:44

Reclamă
Australian Open 2021 | Imaginile descătuşării! Simona Halep, bucurie uriaşă după victoria cu Ajla Tomljanovic. "Bucuria de a câştiga"

ProfimediaImages

Simona Halep, în culmea fericirii după victoria cu Ajla Tomljanovic

Imaginile care au urmat ultimului punct ne arată cât de mult a luptat Simona pentru a cincea victorie cu Ajla. Ea a fost condusă cu 5-2 în decisiv, dar a câştigat ultimele cinci game-uri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bucuria de a câştiga", a fost şi mesajul postat de organizatorii Australian Open, după ce Halep a eliminat o a doua reprezentantă a gazdelor.

Australian Open 2021 | Reacţia Simonei Halep după victoria cu Ajla Tomljanovic

Simona Halep a părut la capătul puterilor după victoria din turul 2 de la Melbourne. "Mă aşteptam la un meci greu, pentru că ştiam că joacă tare, cu putere, ştiam că este o adversară redutabilă, aşa că mă aşteptam să fie un meci dificil, dar a fost mai mult decât credeam. Sunt foarte fericită că pot să zâmbesc acum. (n.r. – ce şi-a spus când a fost condusă cu 5-2) 

Reclamă

Ei bine, nu am fost prea pozitivă când am vorbit cu mine însămi, nu am vorbit de scor, doar m-am acuzat pe mine însămi că nu sunt suficient de puternică să joc împotriva ei. Dar, în final, am fost mai puternică psihic, Mi-am dorit să câştig şi nu am vrut să cedez", a spus Simona.

Pentru Simona Halep, urmează duelul din turul 3 cu Veronika Kudermetova, locul 36 şi cap de serie 32. Va fi prima întâlnire directă dintre cele două. Duelul va avea loc vineri, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și