Închide meniul

România l-a şocat pe selecţionerul Serbiei, la CM de handbal feminin: „Ce am văzut m-a lăsat fără cuvinte”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 22:55

România l-a şocat pe selecţionerul Serbiei, la CM de handbal feminin: „Ce am văzut m-a lăsat fără cuvinte

România l-a şocat pe selecţionerul Serbiei

Uros Bregar, în timpul meciului România - Serbia, la CM de handbal feminin / Profimedia

România l-a şocat pe selecţionerul Serbiei, la CM de handbal feminin. Jucătoarele lui Florentin Pera au făcut o partidă foarte bună şi au obţinut calificarea în grupele principale la CM de handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins Serbia cu 37-28, iar partida i-a lăsat un gust amar lui Uros Bregar, selecţionerul Serbiei.

România l-a şocat pe selecţionerul Serbiei, la CM de handbal feminin

Uros Bregar l-a felicitat pe Florentin Pera, pentru prestaţia tricolorelor, în special în primul repriză. Selecţionerul Serbiei nu a putut să treacă cu vederea şi faptul că jucătoarele sale nu au fost capabile să pună în aplicare lucrurile pe care le-au discutat înaintea partidei şi a dezvăluit că este foarte trist din cauza acestei prestaţii:

„În primul rând, felicitări domnului Pera, jucătoarele lui au jucat foarte bine în prima repriză. Dar jucătoarele mele neexperimentate au folosit tactica pe care nu o pregătisem, au fost stresate. Nu sunt surprins, dar e interesant.

Am încercat să punem în aplicare măcar în repriza secundă ce am vorbit dinainte. Apoi ceva s-a întâmplat pe teren, după ce am redus diferența la trei goluri. Sunt foarte trist din cauza asta.

Reclamă

În final, cred că Romania a jucat foarte bine, dar ce am văzut în prima repriză m-a lăsat fără cuvinte”, a declarat Uros Bregar, citat de digisport.ro.

În ultimul meci al grupei, România va întâlni Danemarca, în timp ce Serbia va juca cu Chile.

Eliza Buceschi, jucătoarea meciului România – Serbia 37-28

Eliza Buceschi a fost jucătoarea meciului România – Serbia 37-28, în care a marcat opt goluri. Centru Rapidului şi al naţionalei anunţă că tricolorele sunt pregătite să lupte în grupele principale.

Reclamă 4 / 0/3

„Este cel mai important lucru că am câștigat al doilea meci. Am luat cele două puncte pentru main round și ne pregătim pentru ceeea ce urmează.

Am văzut ce s-a întâmplat acum două zile când au jucat cu Danemarca și știam ce ne așteaptă. Am vrut să le luăm tare din primul minut și mă bucur că am reușit să câștigăm.

Încercăm să facem tot ce putem mai bine. Poate și că jucăm cu trei centri ne ajută. Marcăm însă puține goluri de la 9 metri. Sper să găsim soluția ideală și să facem un joc complet.

n.r. – despre meciul cu Danemarca) Va fi un spectacol, o sală plină, jucăm cu țara gazdă și o candidată la titlul mondial. Noi vom juca la fel, la fel ca în cele două meciuri și vedem ce putem scoate. Luăm fiecare meci și îl tratăm la victorie și sperăm să ne îndeplinim obiectivul.

Pentru noi era foarte important să mergem cu cel puțin două puncte în grupa principală. Ne-am liniștit, dar nu o să ne predăm cu Danemarca, dar știm că și din cealaltă parte vor veni echipe cu care ne vom putea bate de la egal la egal. Vom aborda meciurile inteligent zic eu și cred că vom fi pregătite.

(n.r. – dacă avem șanse la sferturi) Dacă nu am avea șanse la sferturi nu am vorbit atât de mult despre Jocurile Olimpice. Ne așteaptă Germania, Polonia și Japonia. Am urmărit deja meciuri. Știm ce ne așteaptă cred că ne putem bate cu ele și consider că suntem pregătite”, a spus Buceschi, citată de fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și