Închide meniul

A fost călcat de un TIR și are o mână paralizată, dar nu a renunțat la visul său. "Mi-au spus că e imposibil". Meseria uimitoare în care a devenit celebru un bărbat de 36 de ani

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 16:12

Reclamă
A fost călcat de un TIR și are o mână paralizată, dar nu a renunțat la visul său. "Mi-au spus că e imposibil". Meseria uimitoare în care a devenit celebru un bărbat de 36 de ani

Facebook Matias Bonazzola

Matias Bonazzola, pilotul care are o singură mână

Bonazzola a fost călcat de un TIR, când avea doar 15 ani. El se plimba cu bicicleta în momentul accidentului. De atunci, mâna stângă este paralizată. O poate mişca doar câţiva centimetri, în urma operaţiilor la care a fost supus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matias Bonazzola, pilotul argentinian în vârstă 36 de ani, care are o mână paralizată

În ciuda dificultăţilor, Matias nu a renunţat la visul său. La cinci ani de la accident, el s-a urcat în premieră într-un kart. A fost nevoit să-şi mintă mama. 

Bonazzola a ajuns să concureze în cursele de kart, iar în 2018, la 33 de ani, a avansat în cursele de turisme. Visul său este să participe la Raliul Dakar.

"Nimic nu este imposibil", scrie pe casca lui Matias. "Mulţi mi-au spus că nu pot concura, dar pot. Ei nu ar putea niciodată pentru că gândirea lor este nagativă. Nu am ascultat pe nimeni şi mi-am urmat mereu visul", a declarat tânărul, citat de El Mundo Deportivo.

Reclamă
Reclamă 4

Argentinianul a povestit şi cum l-a lăsat fără cuvinte pe Fernando Alonso. Fostul pilot de Formula 1 s-a văzut cu Matia în 2019, la Buenos Aires.

"Eu folosesc ambele mâini, nu am ce sfaturi să îţi dau. Doar să mergi înainte, să nu abandonezi niciodată", i-a transmis Alonso.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și