Închide meniul

AS.ro LIVE | Cătălin Cazacu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești spectaculoase cu campionul la motociclism

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 10:20 / Actualizat: 1 noiembrie 2021, 11:21

AS.ro LIVE | Cătălin Cazacu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești spectaculoase cu campionul la motociclism

Cătălin Cazacu, la AS.ro LIVE

Instagram Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, în urmă cu 8 ani devenind campion la Romanian Superbike. Concurentul are în palmares 8 victorii din 8 posibile, fiind campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cazacu, la AS.ro LIVE

Cătălin Cazacu a câștigat podiumul la toate clasele de juniori, fiind primul pilot timișorean care a participat la campionatul mondial World SuperBike. A fost vicecampion național și vicecampion Romanian SuperBike, campion European Riders Cup și dublu campion național la clasa supersport, campion Romanian SuperBike și vicecampion național.

„Am început să practic motociclismul de mic, de la vârstă de 7 ani. Pot spune că e pasiunea vieții mele acest sport. Aveam 11 ani, când am câștigat primul premiu la clasele de juniori‘, a spus Cazacu, pentru famost.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și