Închide meniul

Covid-19 a mai făcut o victimă în lumea sportului. Fausto Gresini, fostul campion mondial la motociclism, a încetat din viaţă la 60 de ani!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 13:39

Covid-19 a mai făcut o victimă în lumea sportului. Fausto Gresini, fostul campion mondial la motociclism, a încetat din viaţă la 60 de ani!

MotoGP

Fausto Gresini a fost răpus de coronavirus

Dublu campion mondial la clasa 125 cc (1985 şi 1987), italianul a decedat la spitalul Maggiore Carlo Alberto Pizzardi, din Bologna. Anunţul a fost făcut chiar de echipa care îi poartă numele, Gresini Racing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fausto Gresini a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

"Știrea pe care nu am fi vrut niciodată să o oferim și care, din păcate, suntem obligați să o împărtășim tuturor. După aproape două luni de luptă cu Covid-19, Fausto Gresini a murit, din păcate, la câteva zile după ce a împlinit 60 de ani", se anunţă într-un comunicat al echipei care a fost condusă chiar de fostul mare pilot.

Fausto Gresini s-a infectat înainte de Crăciun şi era internat în spital încă de pe 27 decembrie. În urmă cu două săptămâni, fiul său, Lorenzo, a transmis: "tata este conştient şi stabil". Din păcate, au apărut complicaţii şi medicii nu au mai putut face nimic.

"Suntem alături de familia sa, de soția Nadia și de copiii lor, Lorenzo, Luca, Alice și Agnese… și de nenumăratele persoane care au avut ocazia să îl întâlnească și să îl aprecieze", au precizat cei de la Gresini Racing.

Reclamă

Şi reprezentanţii Campionatului Mondial de Motociclism au transmis un mesaj emoţionant. "A fost coleg pentru mulți, prieten pentru toți și ne va fi foarte dor, foarte dor. Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui și către cei dragi. Odihneşte-te în pace, Fausto", a fost reacţia postată pe contul celor de la MotoGP.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și