Închide meniul
Video

Gest de mare campion! Ce surpriza le-a oferit Mihai Leu fraților pe care i-a accidentat la raliul de la Târgu Mureș

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 21:35

Mihai Leu, implicat într-un accident la Târgu Mureș

Mihai Leu, alături de frații pe care i-a accidentat la Târgu Mureș / as.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Pilotul de raliu Mihai Leu, al cărui monopost a ieşit de pe traseu, sâmbătă, la Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, intrând într-un gard care a lovit doi copii, le-a oferit celor doi micuţi, care sunt fraţi, trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş.

Gestul de mare campion al lui Mihai Leu după ce a făcut accident la Târgu Mureș

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine. Chiar am vorbit cu părinţii şi vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, citat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS), citat de news.ro. 
Conform unei informări a FRAS, cei doi copii, fraţi, aflaţi alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie „de scurte îngrijiri medicale”, însă nu a fost nevoie de transportarea lor de urgenţă la spital şi nici de internare.
„Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu şi Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situaţia din clasament nu mai putea fi schimbată”, mai scrie FRAS.

Mihai Leu conducea un Radical SR8

Pe ultima manşă a etapei a doua din Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 pe care îl pilota şi a lovit un gard de protecţie.
În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilism Sportiv anunţă că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Finul lui Mihai Leu a traversat Marea Galileei în plin război Israel - Hamas
Extra • 17 oct., 11:18
Finul lui Mihai Leu a traversat Marea Galileei în plin război Israel – Hamas: „Frica nu trebuie să ne domine”
Diverse • 28 sept., 15:47
(P) Boxul și copiii: de ce stereotipurile pot fi înșelătoare
Biea, inimă de leu
FIGHT • 24 apr., 20:43
Biea, inimă de leu! Mihai Leu este convins că Flavius Biea va câştiga centura mondială la box, pe 5 mai, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY
Mihai Leu a oferit prima reacție după moartea lui Rudel Obreja
Extra • 12 mart., 19:05
Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja: „O pierdere enormă pentru boxul românesc!”
Dezvăluiri impresionante făcute de Mihai Leu, după ce a fugit din ţară
Extra • 7 mart., 12:39
Dezvăluiri impresionante făcute de Mihai Leu, după ce a fugit din ţară! „Am venit până la graniţa cu România. Am stat două ore şi m-am uitat cum intră şi ies maşini”