Închide meniul

Jerome France, la un pas de titlul de campion la super rally

Florian Ceafalău Publicat: 10 septembrie 2021, 14:43 / Actualizat: 10 septembrie 2021, 17:48

Jerome France, la un pas de titlul de campion la super rally

Prezentarea piloților va avea loc vineri seară în centrul orașului, iar sâmbătă dimineață vor avea loc manșele de calificare, iar de la 12:00 va începe finala celor 12.

FRAS

Jerome France are nevoie de o clasare pe podium în acest weekend la Craiova pentru a fi sigur că va deveni al treilea campion din istoria Campionatului Național de Super Rally. Pilotul francez a câștigat toate cele 3 etape desfășurate până acum pe circuit exclusiv urban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un total de 31 de piloți s-au înscris pentru a patra etapă de super rally din 2021, care va avea loc sâmbătă pe străzile din municipiul Craiova.

Titlul de campion la super rally, aproape de Jerome France!

Pe un monopost Formula Renault, liderul autoritar al campionatului, Jerome France, poate celebra mâine seară titlul, iar singurul care îi poate amâna sărbătoarea este Mihai Leu. Pe un Ferrari 458 Challenge, Leu a bifat podium în primele două runde, însă etapa trecută a abandonat chiar în manșa finală.

Reclamă

De la start nu vor lipsi nici alți piloți străini, precum bulgarul Evgeny Yankov (Subaru Impreza), italianul Riccardo Tarabelli (Renault New Clio R3) și belgianul Didier Balcaen (Mitjet 1300), acesta din urmă aflându-se la debutul în super rally.

După ce acum două săptămâni a urcat pe podium în Campionatul European de Raliuri, Norbert Maior vine pentru a doua oară la super rally. Marea speranță a motorsportului românesc va împărți modelul Mitjet 1300 cu belgianul Balcaen.

Reclamă

Printre mașinile pe care publicul le va putea admira pe străzile din Craiova se mai numără prototipul Norma M20F pilotat de Emil Ghinea, un SpeedCar GT al lui Aurelian Andronache sau un Audi R8 cu Alexandru Șchiopesc la volan.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Alte sporturi • 3 nov., 12:22
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Ce inimă de Leu! Fostul campion mondial la box se bate până în runda finală pentru un nou titlu
Alte sporturi • 26 sept., 10:13
Ce inimă de Leu! Fostul campion mondial la box se bate până în runda finală pentru un nou titlu la Rally
Jerome France s-a impus la Craiova și e la un pas de titlul de campion.
Alte sporturi • 17 sept., 10:51
Jerome France s-a impus la Craiova și este la un pas de titlul de campion. Mihai Leu a ieșit pe locul 2
Tempestini s-a impus în Raliul Iașiului. Fiul legendarului Francois Delecour a luat startul în cursă
Alte sporturi • 11 sept., 12:48
Tempestini s-a impus la Raliul Iașiului. Fiul legendarului Francois Delecour a luat startul în cursă
Victorie surpriză și schimbare de lider în campionat după Super Rally Timișoara
Alte sporturi • 14 aug., 10:37
Leo Borlovan, prima victorie din carieră la Super Rally Timișoara. Jerome France a devenit lider în clasament