Închide meniul

Marc Marquez a provocat un accident groaznic în Marele Premiu al Portugaliei! Pilotul de la Honda a intrat direct în Miguel Oliveira

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 16:59

Marc Marquez a provocat un accident groaznic în Marele Premiu al Portugaliei! Pilotul de la Honda a intrat direct în Miguel Oliveira

Marc Marquez a provocat un accident groaznic în Marele Premiu al Portugaliei

Foto: Captură Twitter

Marc Marquez a provocat un accident groaznic în Marele Premiu al Portugaliei! Pilotul de la Honda a intrat direct în Miguel Oliveira, cursa ambilor fiind comprimisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starea de sănătate a pilotului portughez este una bună, deși Miguel Oliveira a fost lovit de motocicleta lui Marquez și a avut nevoie de îngrijiri medicale ulterior.

Marc Marquez a provocat un accident groaznic în Marele Premiu al Portugaliei! Pilotul de la Honda a intrat direct în Miguel Oliveira

În turul 3 din cele 25 programate pe circuitul din Portugalia, Marc Marquez a încercat o depășire mult prea curajoasă. Pilotul spaniol a frânat mult prea târziu, fiind evident că va rata apexul virajului. Atacul mult prea îndrâzneț al pilotului Honda l-a dus direct în Miguel Oliveira, care era încadrat corect pentru viraj.

Motocicleta lui Marc Marquez l-a lovit foarte puternic pe portughez, dezechilibrându-l instant și trimițându-l la sol. Nici Marc Marquez nu a mai putut continua cursa, dar a scăpat de o nouă accidentare urâtă. Miguel Oliveira este și el în afara oricărui pericol.

După incident, Marc Marquez și-a cerut scuze de la publicul portughez pentru accidentul pe care l-a provocat.

Reclamă
Marc Marquez a provocat un accident urât, intrând cu motocicleta în Miguel Oliveira / Captură Twitter

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton: „Nu avem loc pentru el în 2024!”

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton. Oficialul britanic a pus capăt speculațiilor conform cărora pilotul de la Mercedes ar urma să facă trecerea la echipa rivală.

Lewis Hamilton nu a început deloc bine noul sezon de Formula 1. După primele 2 curse ale sezonului, septuplul campion mondial nu a reușit să se claseze niciodată pe podium.

Mai mult decât atât, diferența dintre Mercedes și Red Bull este una uriașă în acest moment, motiv pentru care pilotul britanic este total nemulțumit de monopostul său. Dacă Mercedes nu a reușit să bifeze niciun podium, Red Bull a ocupat primele 2 poziții în ambele curse, dominând clar începutul de sezon. În acest context, s-a vehiculat că Lewis Hamilton ar putea ajunge la Red Bull, în încercarea sa de a câștiga un nou titlu de campion mondial. Christian Horner a dat însă verdictul.

Reclamă 4 / 0/3

„Ceea ce a reușit Lewis în Formula 1 nu a mai reușit nimeni, asta e părerea mea. Dar suntem foarte mulțumiți de piloții pe care îi avem, ne vom baza pe ei și în următorul sezon, nu doar în acesta.

Așa că nu avem loc pentru Lewis în 2024, dar sunt sigur că Mercedes își va reveni destul de repede și vor fi din nou rapizi, nu trebuie să îi scoatem din ecuație”, a declarat Christian Horner, potrivit autosport.com

Recomandări
  • Marc Marquez a provocat un accident groaznic în Marele Premiu al Portugaliei!
  • Pilotul de la Honda a intrat direct în Miguel Oliveira

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și