Închide meniul
VIDEO

Marc Marquez, accident horror în Indonezia. Sextuplul campion mondial la MotoGP a fost dus cu elicopterul la spital. Imagini tulburătoare!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2022, 10:19

Reclamă
Marc Marquez, accident horror în Indonezia. Sextuplul campion mondial la MotoGP a fost dus cu elicopterul la spital. Imagini tulburătoare!

Marc Marquez a ajuns la spital după un accident horror în Indonezia

Twitter MotoGP

Marc Marquez (29 de ani) continuă să fie urmărit de ghinion. Pilotul spaniol a suferit un accident horror la antrenamentele de dinaintea Marelui Premiu al Indoneziei. Sextuplul campion mondial din MotoGP a pierdut controlul motocicletei într-un viraj, la o viteză de aproximativ 180 km/h.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marquez a fost aruncat doi metri în aer şi s-a lovit dur de pământ. Imaginile sunt cu adevărat tulburătoare. Ibericul nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar a fost dus de urgenţă la spital.

Marc Marquez a ajuns la spital după un accident horror în Indonezia

S-a lovit la cap și chiar a fost evacuat cu elicopterul la un spital, pentru a face mai multe analize, conform protocolului. Potrivit medicilor, campion mondial suferă de ‘traume multiple și traumatisme craniene‘”, anunţă jurnaliştii de la marca.com.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI LUI MARC MARQUEZ

După ce a căzut pe circuit, Marc Marquez a fost dus la spitalul din Mataram pentru verificări suplimentare„, au transmis oficialii Honda pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Accident şocant pentru Marc Marquez. Incredibil! Marc a putut să meargă şi sperăm că este ok„, au anunţat şi cei de la MotoGP.

A fost un accident uriaş. Nu are nimic rupt, dar trebuie să fim atenţi. Vom vedea evoluţia lui în următoarele 24 de ore„, a explicat Alberto Puig, managerul Honda, potrivit lequipe.fr.

Reclamă

În aceste condiţii, pilotul de 29 de ani nu va putea lua startul în cursa de pe circuitul Mandalika, amânată de mai multe ori în această dimineaţă din cauza ploii torenţiale.

Marquez a revenit, în 2021, după o accidentare teribilă

Marc Marquez a suferit, la 19 iulie 2020, o fractură de humerus drept la Marele Premiu al Spaniei, prima etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, ediţia trecută. Spaniolul a fost victima unei căzături dure cu patru tururi înainte de finalul cursei, în timp ce se lupta pentru locul 2, după o revenire spectaculoasă din coada plutonului.

El a fost operat, la 21 iulie 2020, la Barcelona, de o triplă fractură la humerusul drept. Medicii au constatat că nervul radial nu a fost afectat şi i-au montat o placă de titan prinsă cu şuruburi pe osul fracturat.

Spaniolul a revenit la Jerez, unde era programat şi al doilea grand prix al sezonului, la 26 iulie 2020, cu gândul de a lua startul în cursă, însă a decis să renunţe după ce a efectuat câteva tururi în antrenamentele libere.

Operaţie de 8 ore pentru Marquez

La 3 august, Marquez a fost supus, tot la Barcelona, unei a doua operaţii la braţul drept. La 4 decembrie, el a fost operat din nou, la Madrid.

Această ultimă operaţie a durat opt ore şi a constat în înlocuirea plăcii fixate pe humerus, intervenţia fiind completată cu o grefă osoasă. A fost necesară o nouă operaţie deoarece vindecarea osului era prea lentă. După 17 luni de suferinţă, Marquez a obţinut prima victorie. S-a impus, pe 20 iunie 2021, în GP-ul Germaniei şi a izbucnit în plâns.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

16:37

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

16:26

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

16:20

Joan Laporta vine în România! Barcelona își deschide academia la București

15:46

Ionuţ Rada şi-a adus aminte de sfertul UEFAntastic, înainte de duelul lui Răzvan Lucescu cu FCSB: „Toată lumea plângea”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și