Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Nasser Al-Attiyah, câștigătorul Raliului Dakar, a sărit în ajutorul lui Cheloo și Mihai Ban: ”Ne-a dat 10 cauciucuri!” Ce a spus juratul iUmor despre cursele din deșert: ”Țipete, urlete!”

Publicat: 21 ianuarie 2022, 11:09

Nasser Al-Attiyah, câștigătorul Raliului Dakar, a sărit în ajutorul lui Cheloo și Mihai Ban: ”Ne-a dat 10 cauciucuri!” Ce a spus juratul iUmor despre cursele din deșert: ”Țipete, urlete!”

Cheloo și Mihai Ban, dezvăluiri la AS.ro LIVE

AS.ro

  • Nasser Al-Attiyah, câștigătorul Raliului Dakar, a sărit în ajutorul lui Cheloo și Mihai Ban
  • Cum a trăit juratul iUmor cursele din deșert

Nasser Al-Attiyah, câștigătorul Raliului Dakar, a sărit în ajutorul lui Cheloo și Mihai Ban

”Nasser Al-Attiyah, câștigătorul, ne-a ajutat mult. Cauciucurile sunt foarte scumpe și l-am întrebat dacă are să ne dea. Mi-a dat 10 bucăți și, după ce le-am pus, puteam să scot mai mult. Unuia i-a dat o mașină, după ce i-a luat foc. I-a adus mașina din colecție de anul trecut. A ajutat în fiecare an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost de față când la Philippe Croizon, un băiat fără mâini și picioare care a traversat înot Canalul Mânecii, l-a întrebat dacă vine la Dakar. I-a spus că îi mai trebuie 100.000 de eur. A scris cecul și i l-a dat!”, a dezvăluit Mihai Ban, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Și Cheloo a povestit cum a trăit experiența din deșert. ”Țipete, urlete. Am plecat 4 pseudo-prieteni și ne-am întors prieteni. Am trăit și chetii mai dureroare în viață. Nu am plecat cu admirație totală. Au fost porțiuni nejustificate, bolovani. Noi am participat, nu am concurat. Mâncare a fost o problemă”, a spus și Cheloo.

Reclamă
Citește și:

Cheloo şi Mihai Ban au scris istorie la Raliul Dakar

Echipajul format din Cheloo şi Mihai Ban la Dakar 2022 a terminat pe locul 54 în clasamentul general al grupei Auto şi pe locul 26 la clasa lor. Și echipajul format din Iacob Buhai și Tudor Turdean au încheiat competiția pe locul 58.

A fost pentru prima dată după 40 de ani de automobilism românesc când un echipaj din România a reușit să încheie cursa, dar și prima dată când două echipaje românești termină ambele cu succes Raliul Dakar.

Reclamă

De asemenea, Emanuel Gyenes s-a clasat pe locul 40 la general în categoria „General Moto”, în timp ce la categoria „Original by Motul” s-a clasat pe locul 5.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic de la 10:30. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo
Liga 1 • 7 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Reportaj exclusiv cu Zeljko Kopic. Dezvăluiri superbe ale antrenorului lui Dinamo