Close

Spectacol la 1.500 de metri pe TransRarău! Mikloș Laszlo s-a impus în cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Drift

Avatar photo

De Florian Ceafalău
Publicat: 18 iulie 2022, 8:34
Actualizat: 18 iulie 2022, 10:43

Mureșeanul Mikloș Laszlo s-a impus în cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend pe traseu montan, la o altitudine de 1.500 de metri pe TransRarău, după o finală cu liderul sezonului, Radu Evl Santos Moise.

Reclamă

După ce anul trecut a câștigat calificările, dar s-a oprit în Top 4, Laszlo nu a mai ratat victoria la ediția din acest an, la care au fost prezenți peste 5.000 de spectatori. Al șaselea în calificări, acesta a avut un parcurs fără greșeală până în marea finală, trecând de Gabi Imre jr, Bogdan Pădurariu și ucraineanul Ernesto Asaturov.

Reclamă

În battle-ul decisiv cu trofeul pe masă, Mikloș a avut nevoie de o nouă tură în fața lui Radu Moise, învingătorul etapei inaugurale. Chiar dacă nu s-a impus în finală, Moise este lider autoritar al etapei, cu 206 puncte, fiind cu peste 60 de puncte înaintea lui Laszlo, al doilea clasat în acest moment după primele două runde.

Podiumul etapei de pe TransRarău a fost completat de ucraineanul Asaturov, care l-a învins în finala mică pe favoritul local Răzvan Frățianu.

Bulgarul Roglinov s-a impus la clasa Semi Pro

La Clasa Semi Pro victoria i-a revenit bulgarului Dragomir Roglinov, învingător în battle-ul final contra lui Constantin Iacob. Al treilea s-a clasat Daniel Albu după o victorie în fața lui Tudor Abuziloae.

A treia etapă a sezonului va avea loc pe 26-27 august pe circuitul Rabocsring din Mariapocs în cadrul unui eveniment comun cu omologii din Ungaria. Până atunci, fanii driftului vor avea ocazia să urmărească Rodrift Games by the Sea în perioada 23-24 iulie la Constanța.

Reclamă
EMISIUNI
Miodrag Belodedici, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
19:43 CM 2022 | Thomas Muller a răbufnit după Germania – Japonia 1-2: „Este ridicol!” 19:17 Mirel Rădoi a luat decizia finală. Ce s-a întâmplat cu cei patru jucători scoşi din lot înainte de Rapid – Universitatea Craiova 19:15 „Anul ăsta a fost de senzație!” Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB: „Intrăm în linie dreaptă” 18:50 „Va veni Nicolae Stanciu la CFR Cluj?”. Dan Petrescu a oferit ultimele detalii: „Asta am vorbit cu patronul” 18:31 CM 2022 | Hansi Flick a dat vina pe jucători după umilința Germaniei în fața Japoniei: „Din cauza asta am pierdut!” 18:18 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 noiembrie 17:58 CM 2022 | Spania – Costa Rica 7-0. „Furia Roja” a făcut scorul Mondialului! Măcel total al ibericilor. Puștii lui Enrique s-au dezlănțuit 17:58 FotoSingura femeie în care are încredere Cristi Borcea a dat un nou „tun” financiar. Contractul cu care dă lovitura pe final de an 17:36 EXCLUSIVCM 2022 | Takayuki Seto, în extaz după Germania – Japonia 1-2: „E o bucurie mare pentru noi!” 17:32 FotoCM 2022 | Reacţia presei din Germania după eşecul uluitor suferit de starurile lui Hansi Flick în faţa Japoniei: „Început dezastruos” / „Au făcut o prostie”
Pe același subiect
Sandu Lungu, victorie cu emoții! Meciuri spectaculoase în gala iFight HEROES - Toate rezultatele
FIGHT • 17 sept., 12:50
Sandu Lungu, victorie cu emoții! Meciuri spectaculoase în gala iFight HEROES – Toate rezultatele
Echipajul românesc Tempestini și Sergiu Itu a urcat pe locul 2 în Campionatul European de Raliuri
Moto • 27 iul., 14:11
Echipajul românesc Tempestini și Sergiu Itu a urcat pe locul 2 în Campionatul European de Raliuri
Spectacol al cailor putere la malul mării în weekend. Experiență gratuită de drift pentru fani
Moto • 22 iul., 10:43
Experiență unică pentru fanii campionatelor de Drift. Pot sta în dreapta piloților, week-end-ul acesta, la Constanța
Știri
Hello Chef sezonul 4, 25 septembrie 2022: Roxana Blenche, Cătălin Cazacu și Vincenzo
Close