Închide meniul
VIDEO

Leon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului. Competiţia a fost LIVE în AntenaPLAY

Publicat: 20 iulie 2024, 23:00

Reclamă
Leon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului. Competiţia a fost LIVE în AntenaPLAY

Leon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului

Profimedia

Leon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului. Leon Madsen a avut o seară perfectă în Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, Andzejs Lebedevs a câştigat etapa de Speedway de la Debrecen. A fost prima etapă din istorie care s-a desfăşurat în Ungaria.

Leon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului

Update 23:00: Leon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship de la Grudziadz.

Update 21:00: A început a Speedway Euro Championship.

Lupta pentru supremaţie se va da între Andzejs Lebedevs, Leon Madsen, polonezii Janusz Kolodziej şi Patryk Dudek şi campionul din 2017, Andzejs Lebedevs.

Reclamă
Reclamă 4

A treia etapă se va disputa la Gustrow, în nordul Germaniei, pe 24 august. Ultima rundă va avea loc în Polonia, la Torun, pe 28 septembrie.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masa, inot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

LIVE TEXTRapid – CFR Cluj 1-1. Albion Rrahmani a transformat penalty-ul obţinut de Petrila

22:37

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

22:36

Cristi Chivu, apariţie neaşteptată la Rapid – CFR Cluj! Imagine rară cu fostul căpitan al naţionalei pe stadioanele din România

21:55

Mircea Rednic s-a năpustit asupra jucătorilor săi: „Cu mine nu se joacă! În vestiar le-am spus numai de bine!”

21:44

Costel Gâlcă cere întăriri la Universitatea Craiova, după victoria cu UTA: „Avem nevoie de lot pentru a fi la alt nivel”

21:30

Nicuşor Bancu a vorbit despre plecarea de Universitatea Craiova: „Vreau să fac pasul, dar până acum au fost doar vorbe!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 4 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 5 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și