Închide meniul

Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident tragic. Tatăl lui se afla la volan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 7:24

Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident tragic. Tatăl lui se afla la volan

Twitter Emergencias 112

Accident tragic pe un circuit auto din Spania

Un accident teribil a avut loc în Spania, în timpul unui antrenament pe un circuit auto. În urma impactului, copilotul a încetat din viață, iar pilotul a suferit răni grave. Tragedia a avut loc la Madrid, vineri, în timpul unui curs de formare a piloților. Mașina a părăsit circuitul din motive care încă nu au fost stabilite și s-a izbit de parapetul de protecție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accident tragic pe un circuit auto din Spania

Serviciul de urgențe 112 a comunicat că ora exactă a fost 17.20 (n.r. ora locală) și că primul ajutor a fost oferit de serviciul de intervenție rapidă prezent la circuit, scrie El Pais.

Manevrele de resuscitare au eșuat în cazul copilotului. Decesul a fost stabilit la 50 de minute de la sosirea medicilor de pe ambulanță, din cauza unui traumatism cranian sever. Din primele informații, tânărul ar fi purtat centură de siguranță și cască.

Pilotul, în vârstă de 49 de ani, era chiar tatăl victimei. Acesta a fost scos din mașină cu ajutorul echipelor de intervenție și a fost transportat la spitalul La Paz în stare gravă, cu fracturi la pelvis și la încheietura mâinii drepte.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și