Închide meniul
Video

Ding Junhui, lovitură de clasă mondială la Tour Championship, în direct în AntenaPLAY. Mark Allen nu s-a lăsat mai prejos

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 martie 2023, 23:16

Ding Junhui, lovitură de clasă mondială la Tour Championship, în direct în AntenaPLAY

Ding Junhui, lovitură de clasă mondială la Tour Championship, în direct în AntenaPLAY

Ding Junhui a reuşit o lovitură de clasă mondială la Tour Championship, turneu ce este în direct în AntenaPLAY. Nici Mark Allen nu s-a lăsat mai prejos şi a reuşit o lovitură de distanţă perfectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ding Junhui şi Mark Allen au făcut show total la Tour Championship, în AntenaPLAY. Cei doi au oferit două lovituri de senzaţie.

Ding Junhui, lovitură de clasă mondială la Tour Championship, în direct în AntenaPLAY

Primul care a deschis show-ul a fost Mark Allen, cu o lovitură de distanţă executată impecabilă. Lovitura a reuşit-o chiar în al doilea joc din meci. Ding Junhui şi-a luat revanşa în frame-ul următor. Chinezul a reuşit o lovitură combinată de senzaţie. Acesta s-a folosit de un carambol între două bile roşii pentru a o trimite pe prima pe care a lovit-o cu bila albă în buzunarul de mijloc.

Video cu loviturile de senzaţie reuşite de Mark Allen şi Ding Junhui

Premii spectaculoase la Tour Championship

De luni până duminică, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul oferit de cei mai buni jucători din acest an, iar programul zilnic va avea două sesiuni. Una de după amiază, între orele 15:00 și 19:00, și una de seară, între 21:30 și 01:00.

Premiile totale de la Tour Championship nu sunt de neglijat și ajung la 380.000 de lire sterline. Cel care va pune mâna pe trofeu va încasa și un cec în valoare de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Reclamă

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Shaun Murphy a vrut să renunțe la snooker! E al doilea favorit la Tour Championship

Forma menționată mai sus l-a făcut pe Shaun Murphy să devină al doilea favorit la câștigarea Tour Championship 2023. El are o cotă de 4.50 și este al doilea pe această listă, după cvadruplul campion mondial Mark Selby (3.50). Podiumul e completat de cel care ocupă locul 1 în clasamentul acestui an, Mark Allen (6).

Kyren Wilson (7), Ding Junhui (8), Ali Carter (10), Robert Milkins (21) și Ryan Day (26) sunt considerați cu șanse mai mici la adjudecarea trofeului de la Tour Championship 2023. Un singur lucru știm cu siguranță. Vom avea un nou câștigător al turneului, ținând cont că ceilalți învingători nu se află la start.

Reclamă 4 / 0/3

În clasamentul acestui an, ”Magicianul” se află pe locul 2, după Mark Allen, un alt jucător care a avut parte de un sezon excelent. Murphy este văzut cu șanse mari și la Campionatul Mondial, unde este al cincilea favorit, după Ronnie O`Sullivan, Judd Trump, Mark Selby și Neil Robertson.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și