Închide meniul

Jimmy White așteptă o finală de vis la Campionatul Mondial, Ronnie O’Sullivan vs Mark Selby

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2023, 10:29

Reclamă

Jimmy White prevede o finală senzațională la Campionatul Mondial, între Ronnie O’Sullivan și Mark Selby, primii doi jucători din clasamentul mondial. Ar fi a doua oară când cei doi se întâlnesc în ultimul act de la Crucible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Precedenta întâlnire la acest nivel a avut loc în 2014. The Jester from Leicester se impunea atunci cu 18-14 și câștiga trofeul pentru prima oară în carieră. Acum, el a ajuns la cota 4, într-un top condus de Ronnie și Stephen Hendry (7).

Ronnie O’Sullivan și Mark Selby s-au întâlnit de 32 de ori până în prezent, iar Racheta conduce cu 20-11 la capitolul victorii. Cei doi au disputat 9 finale până în acest moment, iar Selby e în avantaj, 6-3.

Jimmy White așteptă o finală de vis la Campionatul Mondial

”Pe hârtie, cred că cei doi finaliști vor fi Mark Selby și cel mai mare jucător din istorie, Ronnie O’Sullivan. Ronnie va avea un meci greu în primul tur. Pang a ajuns în finala ultimului turneu de clasament WST Classic și a pierdut la limită în fața lui Mark Selby.

A fost condus cu 4-0 de Ken Doherty (n.r. în calificări) și a ajuns să câștige meciul, așa că este evident un adversar foarte dur. Dar el joacă cu GOAT-ul! Așa că trebuie să mizăm pe Ronnie.

Reclamă

Mark Selby este prea bun pentru Matthew Selt, pentru că Matt Selt este un jucător tactic, iar Mark Selby este un geniu în acest sens. Mark Selby a avut câteva probleme în afara mesei, le-a rezolvat pe toate, este într-un loc bun. A câștigat un turneu, a ajuns în semifinala ultimului turneu (n.r. Tour Championship), a jucat foarte bine”, a spus White, citat de eurosport.ro.

Tabloul principal al Campionatului Mondial

Specialiştii îl consideră pe Ronnie O’Sullivan favorit la câştigarea trofeului, cu o cotă de 5, englezul fiind urmat de Judd Trump (6), Mark Selby (7), Neil Robertson (8), Shaun Murphy (10), Kyren Wilson (15), Mark Allen (15), John Higgins şi Mark Williams (18).

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și