Închide meniul
VIDEO

Judd Trump a reușit lovitura anului, la Champion of Champions 2023, live în AntenaPLAY. 3 execuții de excepție ale ”Asului”

Dan Roșu Publicat: 17 noiembrie 2023, 9:47 / Actualizat: 17 noiembrie 2023, 12:44

Reclamă
Judd Trump a reușit lovitura anului, la Champion of Champions 2023, live în AntenaPLAY. 3 execuții de excepție ale ”Asului”

Judd Trump a reușit lovitura anului, la Champion of Champions 2023, live în AntenaPLAY

Judd Trump, în timpul unui meci / Profimedia Images

Judd Trump a reușit lovitura anului la Champion of Champions 2023, în direct în AntenaPLAY, în duelul cu Shaun Murphy (6-4), care l-a adus în semifinalele competiției de la Bolton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trump a reușit un break senzațional, la 3-3, când Magicianul Murphy adunase deja 55 de puncte. Totul a început cu o lovitură cu manta, la o bilă roșie, dar ”The Ace” mai avea mult de lucru pentru a-și adjudeca frame-ul.

Judd Trump a reușit lovitura anului, la Champion of Champions 2023

A urmat o lovitură la bila neagră prin care a desprins din mantă următoarea bilă roșie pe care a jucat-o, aceasta ajungând chiar în dreptul buzunarului de mijloc.

A venit apoi lovitura de geniu a campionului mondial din 2019. Trump a fost din nou nevoit să desprindă o bilă roșie din mantă, iar ieșirea cu două mante după introducerea la buzunar a bilei galbene a fost una de excepție.

”E una dintre cele mai bune lovituri poziționale din istorie”, au spus comentatorii englezi. Chiar și Shaun Murphy a fost impresionat de lovitura conaționalului său, mai ales că aceasta a venit în momentul în care Trump mai avea nevoie de puncte pentru a trece în avantaj.

Reclamă

Semifinala Judd Trump – Barry Hawkins e vineri, de la ora 21:00, live în AntenaPLAY

Trump a închis și masa cu un break de 56 de puncte, fiind și el parca uimit de felul în care a putut evolua în acst frame, unul crucial în economia meciului.

Știm semifinalele de la Champion of Champions 2023

După meciul dintre Judd Trump și Shaun Murphy, am aflat cum arată semifinalele de la Champion of Champions 2023. John Higgins – Mark Allen și Judd Trump – Barry Hawkins sunt meciurile care vor stabili finala de la Bolton.

Semifinala Mark Allen – John Higgins e sâmbătă, de la 21:00, live în AntenaPLAY

Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din 11 meciuri, iar finala se va juca după sistemul primul la 10.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul invitațional e dotat cu premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 ajung în conturile învingătorului. Finalistul va câștiga 60.000 de lire sterline, în timp ce semifinaliștii pun mâna pe 30.000 de lire sterline.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și