Închide meniul

Judd Trump – Ali Carter, marea finală de la Wuhan Open

Dan Roșu Publicat: 14 octombrie 2023, 21:20

Reclamă
Judd Trump – Ali Carter, marea finală de la Wuhan Open

Judd Trump - Ali Carter, marea finală de la Wuhan Open

Colaj Judd Trump și Ali Carter / Profimedia Images

Judd Trump – Ali Carter e marea finală de la Wuhan Open. Pentru a ajunge în ultimul act al turneului cu premii totale de 700.000 de lire sterline, cei doi englezi au obținut victorii clare în fața celor doi reprezentanți ai gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Carter l-a învins pe Lyu Haotian, cu 6-2, în timp ce Trump a trecut de Wu Yize, cu 6-1. Pentru Trump, aceasta este a doua finală consecutivă, după trofeul câștigat la Openul englez, săptămâna trecută.

Judd Trump – Ali Carter, marea finală de la Wuhan Open

Aceasta va fi a 27-a întâlnire directă dintre cei doi, iar campionul mondial din 2019 conduce la acest capitol, cu 14-12. De asemenea, aceasta va fi a doua finală dintre cei doi, după cea din 2019, de la World Grand Prix, adjudecată de Judd, cu 10-6.

”A fost frumos să joc în fața unei arene pline, în China. A trecut ceva vreme și probabil că este cel mai numeros public în fața căruia vom juc. A fost plin și nu mă așteptam la un asemenea traseu al meu în această săptămână, în care fiecare victorie a fost un bonus. Încerc să mă simt bine la masă și sunt fericit că sunt în finală.

Ali îmi va face viața mai dificilă decât jucătorii tineri pe care i-am întâlnit. Joacă la fel ca Barry Hawkins, în fața căruia trebuie să câștigi totul. Nu am nicio presiune și nu mă interesează. Am câștigat un turneu săptămâna trecută și sunt într-o finală acum. Mă voi simți bine și voi vedea ce se va întâmpla”, a spus Trump, citat de wst.tv.

Reclamă

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și