Închide meniul

Judd Trump – Chris Wakelin, finala Openului Irlandei de Nord! Revenire senzațională a fostului campion mondial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2023, 10:49

Judd Trump – Chris Wakelin, finala Openului Irlandei de Nord! Revenire senzațională a fostului campion mondial

Judd Trump - Chris Wakelin, finala Openului Irlandei de Nord

Judd Trump, în timpul unui meci / Profimedia Images

Judd Trump – Chris Wakelin este finala Openului Irlandei de Nord. ”The Ace” a reușit o revenire senzațională în fața lui Barry Hawkins, pe care l-a învins cu 6-4, în semifinale, după ce a fost condus cu 1-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezul de 34 de ani își continuă seria incredibilă și a ajuns la 19 victorii consecutive. El mai are nevoie de un succes pentru a câștiga trei turnee la rând, performanță ce a mai fost atinsă în trecut doar de Ray Reardon, Steve Davis, Stephen Hendry și Ding Junhui.

Judd Trump – Chris Wakelin, finala Openului Irlandei de Nord

El s-a impus deja la English Open și Wuhan Open, iar în fața lui, în ultimul act, se va afla Chris Wakelin, cel care a trecut în penultimul act de Jack Lisovski, cu un sever 6-1.

Finala se va juca după sistemul primul la 9, iar Trump este favorit cert, dacă ținem cont de situația la directe. Judd a câștigat toate cele 11 partide disputate anterior cu Wakelin. Pentru Trump, ar fi ar patrulea titlu la Belfast, după cele obținute în 2018, 2019 și 2020.

Trump a ajuns în cea de-a 41 finală a carierei și l-a egalat pe legendarul Steve Davis. La acest capitol, englezul este depășit doar de Ronnie O’Sullivan (61), Stephen Hendry (57) și John Higgins (55).

Reclamă

Trump: Wakelin și-a îmbunătățit jocul extrem de mult

”Barry a fost în control total până la 4-1. Am simțit că trebuie să fac niște schimbări și am punctat primul în următoarele jocuri. Punctul critic a fost la 4-4, când amândoi am avut șanse de a trece în avantaj.

Faptul că am câștigat atâtea meciuri la rând m-a făcut să cred că am șanse mari să închei meciul. Când îmi întru în mână, pot fi capabil să câștig multe frame-uri consecutive, fără să greșesc prea mult. Cred că, în acest moment, asta este diferența dintre mine și ceilalți jucători.

Am văzut câteva meciuri ale lui Chris Wakelin și și-a îmbunătățit jocul extrem de mult. Nu cred că va fi un joc cu un favorit clar. L-a bătut rău pe Jack Lisovski și a jucat un snooker incredibil. Poate face asta și împotriva mea, cu toate că în finală lucrurile stau altfel. Cu siguranță, nu voi trata acest meci cu lejeritate”, a spus Trump, citat de wst.tv.

Reclamă 4 / 0/3

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și