Închide meniul
Video

Kyren Wilson a făcut show în startul meciului cu Ding Junhui, la Tour Championship 2023. Chinezul nu a câștigat nici măcar un punct în primele 4 frame-uri

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 martie 2023, 17:16

Kyren Wilson a făcut show

Kyren Wilson / Profimedia

Kyren Wilson a făcut show în startul meciului cu Ding Junhui, la Tour Championship 2023. Chinezul nu a câștigat nici măcar un punct în primele 4 frame-uri, fiind simplu spectator la „recitalul” dat de englezul Wilson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de snooker Tour Championship 2023 poate fi urmărit LIVE în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. Mark Selby este favoritul competiției.

Kyren Wilson a făcut show în startul meciului cu Ding Junhui, la Tour Championship 2023. Chinezul nu a câștigat nici măcar un punct în primele 4 frame-uri

Britanicul Kyren Wilson a început foarte tare duelul cu Ding Junhui și și-a adjudecat primele 4 frame-uri, fără ca oponentul său să câștige nici măcar un punct.

Mai mult decât atât, englezul a reușit un break de 143 de puncte, arătând dominant în duelul său cu Ding Junhui. Întreaga competiție va putea fi urmărită LIVE, în AntenaPLAY.

Kyren Wilson a făcut show în startul meciului cu Ding Junhui, la Tour Championship 2023. Chinezul nu a câștigat nici măcar un punct în primele 4 frame-uri

Shaun Murphy a vrut să renunțe la snooker! Intervenția chirurgicală care i-a schimbat viața. Tour Championship e LIVE în AntenaPLAY (27 martie – 2 aprilie)

Înainte de Tour Championship, turneu transmis LIVE în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie, ”The Magician” a dezvăluit care au fost motivele pentru care a vrut să renunțe la carieră, vorbind și despre dorul de familie, dar și despre surplusul de greutate.

Reclamă

„Au fost multe momente în care am evaluat situația mea și în care m-am întrebat dacă sunt pe drumul cel bun. Mai am o carieră în snooker? Mai are sens să merg în continuare, ținând cont că stau mult timp departe de soție și de copii? Merită?

Probabil că la UK Championship am văzut niște urme de îmbunătățire și asta a fost de ajuns pentru mine să îmi dau seama că sunt pe drumul cel bun. Forma pe care am arătat-o la Players Championship m-a făcut să fiu mult mai fericit.

Am avut parte de o intervenție chirurgicală extremă pentru scăderea greutății (n.r. – chirurgie bariatrică). Mi-aș fi dorit să fac asta cu mulți ani în urmă. M-am luptat cu greutatea toată viața mea, iar la ediția trecută a Campionatului Mondial am avut cea mai mare greutate din viața mea. Îmi afecta jocul și cu siguranță îmi afecta și sănătatea.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam plănuită deja operația, dar am văzut un interviu cu Steve Davis, la Crucible. Vorbea despre un alt jucător care lupta cu kilogramele. El a spus că mulți jucători nu fac sacrificii și înafara arenei, că nu sunt într-o formă fizică bună, că nu sunt sănătoși. Că nu se pot apleca peste masă. Sunt lucruri importante, chiar dacă nu vorbim de importanța pe care ar avea-o în gimnastică.

Steve a avut dreptate. Dacă te uiți peste jucătorii care au avut succes de-a lungul anilor, ei au avut acest lucru în comun. Deja aveam programată operația, dar mi-aduc aminte că mă gândeam că sigur fac lucrul cel bun. Mi-a schimbat viața complet”, a spus Murphy, citat de eurosport.com.

 

Recomandări
  • Kyren Wilson a făcut show în startul meciului cu Ding Junhui, la Tour Championship 2023
  • Chinezul nu a câștigat nici măcar un punct în primele 4 frame-uri

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și