Închide meniul
VIDEO

Barry Hawkins e în semifinalele Champion of Champions! Victorii entuziasmante cu Luca Brecel şi Robert Milkins!

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2023, 0:00

Reclamă
Barry Hawkins e în semifinalele Champion of Champions! Victorii entuziasmante cu Luca Brecel şi Robert Milkins!

Barry Hawkins e în semifinalele Champion of Champions!

Barry Hawkins / Profimedia Images

Luca Brecel – Barry Hawkins 0-4 şi Mark Williams – Robert Milkins 2-4 au fost meciurile din Grupa 2 ce au deschis ziua de marţi a super-turneului Champion of Champions 2023. Disputele au fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a „spulberat” pe campionul mondial, Barry Hawkins l-a învins seara şi pe Robert Milkins, cu 6-2, după ce acesta îl eliminase pe Mark Williams. Hawkins e al doilea semifinalist al competiţiei transmise în AntenaPLAY.

Barry Hawkins – Robert Milkins 6-2, în AntenaPLAY

Update 00:00: Barry Hawkins – Robert Milkins 6-2! Englezul şi-a asigurat prezenţa în semifinalele turneului, după ce a făcut un break de 83 în ultimul frame al meciului.

Update 23:50: Barry Hawkins – Robert Milkins 5-2! Milkins şi-a adjudecat al doilea lui frame, prelungind disputa cu Hawkins.

Update 23:35: Barry Hawkins – Robert Milkins 5-1! Un nou frame pentru Hawkins, care e la un singur joc de câştigarea meciului

Reclamă

Update 23:05: Barry Hawkins – Robert Milkins 4-1! Milkins a câştigat şi el un frame disputat.

Update 22:30: Barry Hawkins – Robert Milkins 4-0! Un nou frame pentru Barry Hawkins, care conduce acum cu 4-0. Început perfect de partidă pentru finalistul Campionatului Mondial din 2013, care l-a învins şi pe Brecel fără frame pierdut!

Update 22:15: Barry Hawkins – Robert Milkins 3-0! Barry Hawkins joacă entuziasmant şi duce scorul la 3-0 în acest meci

Reclamă 4 / 0/3

Update 22:00: Barry Hawkins – Robert Milkins 2-0! Barry Hawkins şi-a adjudecat cel de al doilea joc fără emoţii, cu 84-0.

Update 21:40: Barry Hawkins – Robert Milkins 1-0! Barry Hawkins a câştigat primul joc al meciului, unul foarte disputat! Hawkins şi-a adjudecat frame-ul in-extremis, cu 56-52, după ce a fost condus.

Update 21:00: A început Barry Hawkins – Robert Milkins!

Mark Williams – Robert Milkins 2-4, în AntenaPLAY

Update 18:35: Mark Williams – Robert Milkins 2-4! Robert Milkins l-a învins pe Mark Williams şi s-a calificat mai departe în Champion of Champions

Update 18:15: Mark Williams – Robert Milkins 2-3! Milkins a preluat conducerea şi e la un frame de a produce eliminarea surprinzătoare a lui Mark Williams

Update 18:00: Mark Williams – Robert Milkins 2-2! Meci foarte strâns în Champion of Champions

Update: 16: 50: Mark Williams – Robert Milkins 0-1! Milkins şi-a adjudecat un frame foarte disputat.

Reclamă

Update 16:15: A început meciul Mark Williams – Robert Milkins!

Luca Brecel – Barry Hawkins 0-4 în AntenaPLAY

Update 16:10: Luca Brecel – Barry Hawkins 0-4! Campionul mondial a fost învins fără să câştige măcar un frame. Barry Hawkins l-a „spulberat” în doar 55 de minute

Update 15:45: Luca Brecel – Barry Hawkins 0-3. Campionul mondial nu se regăseşte şi e la un singur frame de eliminare.

Update 15:30: Luca Brecel – Barry Hawkins 0-2. Campionul mondial este în dificultate în acest start de meci.

Update 15:15: Luca Brecel – Barry Hawkins 0-1. Început fantastic de meci! Barry Hawkins a reuşit un break de 128 de puncte.

Campionul mondial va debuta la Champion of Champions 2023 împotriva lui Barry Hawkins, cel care îl conduce la capitolul întâlniri directe cu 4-2. Aceasta este a doua partidă dintre cei doi din 2023, iar englezul s-a impus la European Masters, cu 5-4.

În al doilea meci al zilei, triplul campion mondial Mark Williams se va duela cu Robert Milkins, pe care îl conduce cu 7-4 la „directe” şi pe care nu l-a mai întâlnit din 2021. Cel mai important meci dintre cei doi a avut loc la Campionatul Mondial, în 2018, atunci când galezul s-a impus cu 13-7, în optimi, şi a mers până la capăt, câştigând titlul mondial.

Champion of Champions 2023 e în direct în Antena PLAY (13-19 noiembrie)

Aceasta este a 13-a ediţie a competiţiei şi va avea loc la Bolton. Întrecerea va avea la start 16 jucători, printre care se află campionii celor mai importante turnee din ultimul an.

Ronnie O’Sullivan este campionul en-titre. El a câştigat finala din 2022, după un meci cu Judd Trump, încheiat cu 10-6 pentru cel considerat cel mai bun jucător din toate timpurile.

Printre cei care vor lupta pentru supremaţie se află şi Siripaporn Nuanthakhamjan, campioana din snookerul feminin, care a devenit jucătoare profesionistă chiar în 2023.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și