Închide meniul

Mark Allen îl poate detrona pe Ronnie O`Sullivan de pe primul loc al clasamentului mondial. Singura condiție

Dan Roșu Publicat: 13 octombrie 2023, 11:49

Reclamă
Mark Allen îl poate detrona pe Ronnie O`Sullivan de pe primul loc al clasamentului mondial. Singura condiție

Mark Allen îl poate detrona pe Ronnie O`Sullivan de pe primul loc al clasamentului mondial

Mark Allen și Ronnie O`Sullivan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mark Allen îl poate detrona pe Ronnie O`Sullivan de pe primul loc al clasamentului mondial. Cei doi se află în sferturile turneului de la Wuhan și se pot întâlni în faza semifinalelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Allen vine după un sezon 2022-2023, în care a fost desemnat Jucătorul Anului și în care s-a impus la Openul Irlandei de Nord, UK Championship și World Grand Prix. El a atins și semifinalele Campionatului Mondial, fiind eliminat de Mark Selby, 15-17.

Mark Allen îl poate detrona pe Ronnie O`Sullivan de pe primul loc al clasamentului mondial

Pentru a ajunge și numărul unu mondial, cel poreclit ”The Pistol” trebuie să câștige turneul de la Wuhan. El va evolua în faza sferturilor împotriva lui Ali Carter. În cazul unei victorii în fața ”Căpitanului”, pe Allen îl poate aștepta o semifinala cu Ronnie.

Ar fi a 12-a întâlnire directă dintre cei doi jucători. ”Racheta” e la conducere, 7-4, care și-a adjudecat și precedentele două semifinale disputate de cei doi.

Ronnie O’Sullivan: ”Voi juca snooker până voi muri”

Aflat la Wuhan și mulțumit de jocul prestat, Ronnie O’Sullivan le-a dat o veste bună fanilor săi. Ajuns la 47 de ani, septuplul campion mondial nu se gândește deloc la retragere, una pe care dorește să o amâne cât mai mult.

Reclamă

„Îmi place mult jocul, mă simt bine. Câteodată mă frustrează, dar iubesc acest sport şi, de ce nu? Voi juca până voi muri”, a spus Ronnie, citat de eurosport.com.

„Nu pot spune prea multe despre forma mea. Joc şi încerc să rezist. Încerc să lupt pentru fiecare bilă, în fiecare joc. Nu tot timpul joci bine, dar trebuie să găseşti soluţia să învingi.

Îmi place să concurez. Acesta este un turneu mare şi vrei să ai rezultate în turneele mari. Eu pierd 90% dintre turneele la care particip. Probabil că eu câştig unul din zece turnee”, a mai spus Ronnie, care încearcă să pună mâna pe premiul de 140.000 de lire sterline acordat câştigătorului de la Wuhan.

Reclamă 4 / 0/3

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și