Închide meniul
Video

Mark Allen l-a lăsat într-o poziţie de snooker imposibilă pe Ali Carter, la Champion of Champions. Lovitura uluitoare reuşită

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2023, 22:42

Reclamă

Mark Allen l-a lăsat într-o poziţie de snooker imposibilă pe Ali Carter, la Champion of Champions 2023

Lovitură uluitoară reuşită de Mark Allen / AS.ro

Mark Allen l-a lăsat într-o poziţie de snooker imposibilă pe Ali Carter, în meciul care a avut o miză uriaşă. Câştigătorul primea „biletele” pentru semifinalele competiţiei care a adus la start cei mai buni jucători de snooker ai momentului şi care poate fi urmărită în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nord-irlandezul de 37 de ani a avut startul pe care şi-l dorea. A izbutit un break de 135 de puncte, cu care a pus presiune rapid pe adversarul său. Allen a condus cu 43-0 şi în următorul joc, dar i-a permis lui Ali Carter să revină la masă şi să îl pună în dificultate.

Mark Allen l-a lăsat într-o poziţie de snooker imposibilă pe Ali Carter

Carter a dus scorul la 40-43 şi l-a lăsat într-o poziţie de snooker pe rivalul său, cu bila albă plasată aproape de manta superioară. A urmat o lovitură de senzaţie a lui Allen. Acesta a reuşit să atingă ultima bilă roşie de pe masă, după care a beneficiat şi de un carambol.

L-a lăsat pe Carter într-o poziţie de snooker ce părea imposibilă, din moment ce bila roşie rămăsese în apropierea buzunarului de mijloc. Nu o putea ataca, bila maro blocând culoarul.

Fanii din tribună au aplaudat frenetic, iar reacţia lui Ali Carter a fost una amuzantă, după cum se poate vedea pe imagini. „Cât noroc!„, au spus şi comentatorii partidei.

Reclamă

Englezul a fost aproape să iasă din dificultate. A lovit cu manta, a atins bila roşie, dar din păcate pentru el bila albă a intrat în buzunarul de colţ. Revenit la masă, Mark a profitat şi s-a distanţat decisiv. A câştigat frame-ul!

Ronnie O’Sullivan e campionul en-titre la Champion of Champions!

Ronnie O’Sullivan este deţinătorul titlului la turneul Champion of Champions. În finala de anul trecut, Ronnie l-a învins cu 10-6 pe Judd Trump.

Cu siguranţă Ronnie, care a fost de mai multe ori şi în România, e extrem de motivat să îşi apere titlul de anul trecut, mai ales că a părăsit surprinzător, în semifinale, turneul International Championship.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un adevărat şoc, având în vedere că, în semifinale, Ronnie îl conducea cu 6-4 pe chinezul Zhang Anda. Au urmat 5 frame-uri de coşmar pentru britanic, Ronnie pierzându-le pe toate, iar scorul final a fost 9-6 pentru jucătorul chinez.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și