Închide meniul

Mark King, suspendat din circuitul de snooker. Scandalul pariurilor lovește din nou. Tour Championship e LIVE în AntenaPLAY, între 27 martie și 2 aprilie

Antena Sport Publicat: 19 martie 2023, 18:00 / Actualizat: 21 martie 2023, 13:14

Reclamă

Mark King a fost suspendat din circuitul de snooker. Englezul este cercetat într-un nou scandal al pariurilor, în ceea ce privește meciul disputat de King la Openul galez, în turul 4, 0-4 cu Joe Perry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un comunicat emis de Asociația Internațională de Biliard și Snooker a făcut publică pedeapsa. ”Președintele Jason Ferguson a decis astăzi să îl suspende pe Mark King din turneele circuitului de snooker, din acest moment.

Mark King, suspendat din circuitul de snooker

Decizia a venit după o investigație legată de pariuri ilegale, în legătură cu meciul dintre Mark King și Joe Perry, din data de 13 februarie, de la Openul galez. Suspendarea va rămâne valabilă până la concluzia investigației. Mark King are dreptul să facă apel”, se arată în comunicat, susține The Guardian.

Mark King a câștigat un singur titlu, Openul nord-irlandez din 2016, după o victorie în finala disputată cu Berry Hawkins, 9-8. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a fost locul 11, în 2002. Acum, în clasamentul din acest an, el se află pe poziția a 57-a.

Suspendarea lui vine în contextul unui scandal uriaș care a lovit snookerul în toamna lui 2022. În luna octombrie, 10 jucători din China, printre care cunoscuții Zhao Xintong și Yan Bingtao au fost acuzați că au aranjat meciuri de snooker. În cazul lor, audierile vor începe pe 24 aprilie, chiar în timpul Campionatului Mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Mark King, suspendat din circuitul de snooker. Joe Perry, șocat

”Nu auzisem nimic despre așa ceva. E greu să am o părere despre asta. Amândoi suntem capabili să jucăm foarte bine, sau să jucăm foarte prost. Am crezut că a fost doar o zi slabă pentru el. Asta e tot ce am văzut, nimic mai mult.

Sunt șocat, să fiu sincer. E un lucru cunoscut că a avut în trecut probleme cu pariurile și a reușit să stea departe de acestea. Știu că a muncit mult să se ferească de aceste probleme”, a spus Perry, despre King, jucător care va împlini, în curând, 49 de ani.

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie

Tour Championship 2023 este live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. Competiția care aduce la start cei mai buni opt jucători de snooker ai anului va avea loc la Hull, în Anglia.

Reclamă

În fiecare zi, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 14:00 și 18:00, și cea de seară, între orele 20:30 și 24:00.

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Numele celor 8 participanți vor fi cunoscute chiar înainte de debutul turneului care se va disputa în format eliminatoriu cu sferturi, semifinale și finală, toate meciurile desfășurându-se după sistemul primul la 10 frameuri câștigate.

Ronnie O’Sullivan, campion în 2019 la Tour Championship

Premiile totale de la Tour Championship sunt de 380.000 de lire sterline, câștigătorul primind un premiu de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:51

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și