Închide meniul

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023: „Vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică”

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 12:52

Reclamă
Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023: „Vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023

Profimedia Images

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023 cu o zi înainte să debuteze la competiţia de la Bolton, transmisă live în AntenaPLAY, în perioada 13-19 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezul de 47 de ani a acuzat o uzură mentală şi a renunţat la competiţie, înaintea meciului cu Zhang Anda, cel care l-a învins în semifinalele de la International Championship.

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023

Vă salut, vreau doar să vă anunț că, din păcate, mă retrag de la turneul Chmapion of Champions, unde trebuia să joc mâine.

Mental, mă simt puțin stors de puteri și stresat și vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică. Îmi pare rău pentru fani, dar voi reveni mai puternic„, a scris Ronnie O`Sullivan, pe contul de Twitter.

Reclamă
Reclamă

Champion of Champions 2023 e în direct în Antena PLAY (13-19 noiembrie)

Aceasta este a 13-a ediţie a competiţiei şi va avea loc la Bolton. Întrecerea va avea la start 16 jucători, printre care se află campionii celor mai importante turnee din ultimul an.

Ronnie O’Sullivan este campionul en-titre. El a câştigat finala din 2022, după un meci cu Judd Trump, încheiat cu 10-6 pentru cel considerat cel mai bun jucător din toate timpurile.

Printre cei care vor lupta pentru supremaţie se află şi Siripaporn Nuanthakhamjan, campioana din snookerul feminin, care a devenit jucătoare profesionistă chiar în 2023.

Reclamă

Ronnie O`Sullivan, declaraţie şocantă despre recordurile uriaşe atinse

Ronnie O`Sullivan a avut o declaraţie incredibilă legată de recordurile uriaşe atinse de-a lungul carierei. Ajuns la 47 de ani, „Racheta” nu vrea să fie în viaţă atunci când acestea vor fi doborâte.

Ronnie este septuplu campion mondial, record pe care îl împarte cu Stephen Hendry. Alte recorduri sunt reprezentate de cele 7 titluri Masters, 7 titluri de la UK Championship, dar şi de cele 39 de trofee ale competiţiilor pe puncte deţinute.

Pentru mine, totul este despre titluri, să las o moștenire și să las ținte pe care alții să încerce să le urmărească și să le atingă. Sper să fiu mort atunci când îmi vor fi depășite recordurile.

Sunt fericit pentru victoria de astăzi și pentru calificarea în turul următor. Mark a avut un joc solid la start. Eu am făcut câteva greșeli și m-a pedepsit. A arătat bine, așa că am știut că trebuie să ridic nivelul de joc. M-am bucurat că am fost capabil să revin în joc și să îl câștig”, a spus Ronnie, citat de World Snooker.

Pe lângă cifrele prezentate mai sus, aducem aminte şi de cele 15 break-uri maxime, dar şi de cele peste 1200 de break-uri de peste 100 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:20

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei este acum LIVE în AntenaPLAY

12:37

VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (15:15)

12:29

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

12:00

VIDEOOlimpiu Moruțan a fost prezentat oficial de Pisa! Italienii au postat imagini de senzație cu românul: „Bine ai revenit!”

11:52

Primul jucător care e OUT de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League! Clubul lui Neluțu Varga a făcut anunțul oficial

11:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și