Închide meniul

Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2024, 14:28

Ronnie OSullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar. Unde ar vrea să mute competiţia

Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial

Ronnie O’Sullivan, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ronnie O’Sullivan a oferit o serie de declaraţii acide înainte de Campionatul Mondial din acest an, ce va avea loc în perioada 20 aprilie – 6 mai, la Sheffield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai importantă competiţie a snooker-ului se dispută la Crucible din 1977, dar cel considerat cel mai bun jucător din istorie ar vrea să o mute din Marea Britanie şi propune două variante: China şi Arabia Saudită.

Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial

„Nu îmi place Crucible. Cred că ar fi o decizie înţeleaptă să mute Campionatul Mondial de la Sheffield. Să avem în continuare un turneu aici? Da, de ce nu? Dar nu campionatul mondial care se întinde pe 17 zile.

Este un circ uriaş şi ai nevoie de mult spaţiu. Cred că Arabia Saudită ar fi foarte bună. Au multe resurse şi cred că s-ar descurca foarte bine. Dacă ar fi să-l ducem în China, clar că ar trebui să fie în Shanghai, sau într-un alt oraş mare, precum Shenzhen sau Guangzhou.

Vom avea parte de maşini personale, mâncarea va fi acolo. Hotelurile vor fi foarte frumoase. Se va plăti pentru totul, iar premiile pentru turneu vor fi astronomice. Nu ai nevoie de o arenă de 10 stele, dar restul trebuie să fie foarte bine”, a spus jucătorul de 48 de ani, citat de The Sun.

Reclamă

Ronnie O’Sullivan e septuplu campion mondial

Ronnie O’Sullivan susţine că nu este un mare fan al arenei din Sheffield, chiar dacă s-a impus acolo de 7 ori, fiind egalul lui Stephen Hendry, în topul celor mai titraţi jucători din istoria snookerului.

„La Crucible, poţi bea o cană de ceai bun. Poţi mânca o lasagna, dacă băieţii gătesc în ziua aceea. Dar cam cu atât te alegi. O altă problemă este că la Sheffield nu ai parte de linişte, nu poţi nici măcar parca acolo. În acest an, îmi voi lua bicicleta electrică. Este un coşmar să ajungi şi să pleci din Sheffield. Este sens unic.

La Shanghai, e altceva. Ai o maşină care te aduce la sală. Ai gărzi de corp care te ajută să ajungi acolo. Există mese de antrenament şi mâncare foarte bună. Acolo, nu mai ai bătăi de cap legate de altceva decât snooker. Când eşti în concurs, nu îţi doreşti decât să fii relaxat şi concentrat”, a mai spus Ronnie.

Reclamă 4 / 0/3

Capii de serie ai Campionatului Mondial de snooker 2024

  • 1. Luca Brecel
  • 2. Ronnie O’Sullivan
  • 3. Judd Trump
  • 4. Mark Allen
  • 5. Mark Selby
  • 6. Mark Williams
  • 7. Ding Junhui
  • 8. Shaun Murphy
  • 9. Ali Carter
  • 10. Gary Wilson
  • 11. Zhang Anda
  • 12. Kyren Wilson
  • 13. John Higgins
  • 14. Tom Ford
  • 15. Barry Hawkins
  • 16. Robert Milkins

„Singurul record pe care nu îl am este un al optulea titlu mondial. Ar fi frumos să câştig. Dacă ar fi viaţa mea completă? Nu, încerc să separ viaţa de carieră. Dar ar fi frumos, nu pot să mint”, a încheiat Ronnie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și