Închide meniul

Shaun Murphy, despre ”adevărații favoriți” de la Campionatul Mondial de Snooker: ”Vor fi buni, nu vă faceți griji”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 10:39

Shaun Murphy a vorbit despre cei pe care îi consideră adevărații favoriți de la Campionatul Mondial de Snooker, ce va debuta azi, la Sheffield. ”Magicianul” susține că Ronnie O’Sullivan, Neil Robertson sau Judd Trump vor arăta diferit la Crucible, față de restul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie nu și-a trecut în cont nici măcar o semifinală de turneu pe puncte, în acest sezon. El a ajuns în sferturile de finală la UK Championship și la Welsh Open. Robertson a adunat trei semifinale, în timp ce Trump are finala de la World Grand Prix.

Totuși, campionul mondial din 2005 susține că lucrurile se schimbă atunci când jucătorii ajung la Crucible, acolo unde ”Racheta” atacă cel de-al optulea titlu mondial al carierei, lucru ce l-ar propulsa în istoria snookerului. El se află la egalitate cu Stephen Hendry (7).

Shaun Murphy, despre ”adevărații favoriți” de la Campionatul Mondial de Snooker

”Oamenii nu vorbesc despre adevărații favoriți: Ronnie, Trump și Robertson. Ei au dispărut în acest sezon, dar vor fi buni, nu vă faceți griji. Ei vor fi muncit din greu pentru a se asigura că își vor aduce jocul A la Sheffield. Noi, ceilalți jucători, am venit în formă și eu și cred că vom avea o competiție bună, de modă veche.

Voi da totul și dacă voi juca așa cum am făcut-o în ultimele săptămâni, va fi nevoie de o performanță serioasă pentru a mă opri. Mă simt complet diferit față de orice alt an în care am ajuns aici, deoarece snookerul pe care l-am jucat în ultimele săptămâni este cel mai bun joc pe care l-am jucat în viața mea.

Reclamă

Am spus că va veni acest moment și mi s-a dovedit că am dreptate. Am jucat bine tot sezonul. Am muncit atât de mult în afara turneelor. Sunt încântat că am câștigat Players Championsip sau Tour Championship și voi oferi tot ce am săptămâna aceasta”, a spus Shaun Murphy, citat de eurosport.ro.

Tabloul principal al Campionatului Mondial

Specialiştii îl consideră pe Ronnie O’Sullivan favorit la câştigarea trofeului, cu o cotă de 5, englezul fiind urmat de Judd Trump (6), Mark Selby (7), Neil Robertson (8), Shaun Murphy (10), Kyren Wilson (15), Mark Allen (15), John Higgins şi Mark Williams (18).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Shaun Murphy a câștigat Campionatul Mondial în 2005
  • Ronnie O’Sullivan vrea al optulea titlu de la Crucible

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și