Închide meniul

Stan Moody, în calificările pentru Campionatul Mondial, la doar 16 ani. Ronnie O’Sullivan: ”Va ajunge mare!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2023, 14:08 / Actualizat: 20 iulie 2023, 21:43

Stan Moody a primit o veste uriașă: tânărul de 16 ani va participa în calificările pentru tabloul principal de la Campionatul Mondial. Înainte de calificările de la Crucible, are loc Tour Championship, competiție transmisă LIVE în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moody este campion mondial la juniori și va intra în circuitul de seniori abia din sezonul viitor. Totuși, el va putea gusta din experiența snookerului la cel mai înalt nivel în calificările de la Sheffield, ce vor avea loc în perioada 3-12 aprilie. Mondialul se va desfășură între 15 aprilie și 1 mai.

Stan Moody, noua senzație a snookerului mondial, în calificările pentru Campionatul Mondial

Campionul mondial en-titre are numai cuvinte de laudă pentru Moody, considerat copilul minune din Halifax. ”Racheta” l-a bătut pe Stan la Campionatul Mondial de 6 bile roșii, cu 5-2, dar a fost impresionat de nivelul arătat de adversarul său.

”Stan va ajunge foarte bun. Este calm și acesta e întotdeauna un semn. Dacă sunt vulnerabili la masa de joc te întrebi dacă vor putea face față presiunii. Dar el a arătat foarte relaxat la masă. Are nevoie doar de ceva experiență. Va câștiga turnee cu siguranță”, a spus septuplul campion mondial, citat de eurosport.com.

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY

Tour Championship 2023 este live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. Competiția care aduce la start cei mai buni opt jucători de snooker ai anului va avea loc la Hull, în Anglia.

Reclamă

În fiecare zi, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 14:00 și 18:00, și cea de seară, între orele 20:30 și 24:00.

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Numele celor 8 participanți vor fi cunoscute chiar înainte de debutul turneului care se va disputa în format eliminatoriu cu sferturi, semifinale și finală, toate meciurile desfășurându-se după sistemul primul la 10 frameuri câștigate.

Reclamă 4 / 0/3

Ronnie O’Sullivan, campion în 2019 la Tour Championship

Premiile totale de la Tour Championship sunt de 380.000 de lire sterline, câștigătorul primind un premiu de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și