Închide meniul

Stan Moody, victorie uriaşă la Openul Irlandei de Nord

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 octombrie 2023, 15:47

Stan Moody, victorie uriaşă la Openul Irlandei de Nord

Stan Moody, victorie uriaşă la Openul Irlandei de Nord

Stan Moody, la masa de joc - BBC

Noua senzaţie a snooker-ului mondial, Stan Moody, a reuşit prima lui victorie pe tabloul principal al unui turneu de puncte. El s-a calificat în saisprezecimile de la Openul Irlandei de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a calificat pe tabloul principal după o victorie cu 4-2 în faţa lui Zhou Yoelong. A urmat un succes de răsunet, 4-1 cu Rod Lawler, care a început cu un break de 102 puncte.

Stan Moody, victorie uriaşă la Openul Irlandei de Nord

A urmat o revenire spectaculoasă în al doilea frame, pe care l-a adjudecat după ce Lawler adunase 57 de puncte. A fost 4-1 şi pentru Moody urmează un duel mult mai dificil, cu Gary Wilson.

„A fost un duel al nervilor. Am început foarte bine, am condus cu 2-0 şi am luptat să trec primul linia. Câteodată mă enervez în timpul jocului, din cauza mea. Cu asta m-am luptat de la începutul sezonului.

Părăseam dezamăgit masa de snooker şi îi dezamăgeam şi pe cei din echipa mea. Toată lumea munceşte mult, făceam totul corect, dar nu reuşeam să mă concentrez în timpul meciurilor. Am încercat să stau calm azi şi am reuşit.

Reclamă

Am mai multă încredere în mine, după cele două victorii legate, mai ales că am învins un jucător aşa de bun precum Zhou. Îmi voi face jocul meu şi ştiu că aşa pot bate pe oricine”, a spus Moody, citat de wst.tv.

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și