Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 12 iunie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2023, 17:30 / Actualizat: 16 iunie 2023, 16:52

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 12 iunie

Captură AntenaSport Update 12 iunie

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 12 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro vezi discursul lui Florinel Coman înainte de Kosovo – România, meci ce va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, 16 iunie, de la 21:45.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 12 iunie 2023

1. Florinel Coman e gata de marile războaie cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024, însă a recunoscut că e afectat de pierderea titlului cu FCSB: „A fost un an ratat pentru noi„, a spus „Mbappe de România”.

2. Silvio Berlusconi, fostul patron de la AC Milan, a decedat la vârsta de 86 de ani. Contra, unul dintre cei doi români pe care i-a cumpărat, a fost devastat de veste. „Sunt puţini oameni care se pot lăuda cu palmaresul său„, a spus fostul selecţioner al României.

3. Tot pe AS.ro afli ce a spus Claudio Ranieri după ce a plâns pentru promovarea echipei sale în Serie A. Cagliari s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Bari, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

4. Rapid e aproape de a semna cu Iulian Cristea. Fundaşul a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB. În schimb, Sefer va pleca de la echipă şi va semna cu Hapoel Beer Sheva, unde va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună.

5. Novak Djokovic a stabilit un nou record după ce a câştigat Roland Garros. Sârbul a ajuns la 388 de săptămâni pe locul 1 ATP. Poate depăşi până la finalul anului borna de 400 de săptămâni în fotoliul de lider.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și