Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 martie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 16:50 / Actualizat: 7 martie 2024, 18:15

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 martie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 martie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 5 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi imagini de la meciul echipei lui Dan Petrescu în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, dar şi dorinţa lui Dan Şucu pentru derby-ul cu FCSB.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update – 5 martie 2024

1. DRAMATISM PENTRU PETRESCU

Meci dramatic pentru Dan Petrescu în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. În direct pe AntenaPLAY, Jeonbuk a remizat pe teren propriu cu Ulsan, scor 1 la 1. Echipa românului a ratat un penalty şi a fost egalată după o gafă uriaşă.

2. FCSB, LIDER AUTORITAR

Reclamă

FCSB s-a distanţat la 12 puncte în fruntea clasamentului, după ce Rapid a scos doar un egal în deplasarea de la Craiova. „Doamne, ce m-aş bucura să îi batem”, e dorinţa lui Şucu înaintea duelului cu liderul Ligii 1.

3. SCENARIU ŞOC PENTRU VERSTAPPEN

Tot pe AS.ro afli scenariul şoc prin care Max Verstappen poate pleca de la Red Bull la Mercedes. Marele Premiul al Arabiei Saudite e sâmbătă, de la ora 19:00, în direct pe Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

4. GIGI I-A FĂCUT ECHIPA LUI EDI

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu la EURO 2024 şi îi cere titulari pe Coman şi pe Mitriţă. „E mai bun decât Olaru”, a spus patronul de la FCSB despre starul Craiovei.

5. ŞUMUDICĂ NU CEDEAZĂ

Marius Şumudică a reacţionat, după ce Gaziantep a suferit o nouă înfrângere chiar de ziua lui, iar turcii au scris că vrea să plece. ” N-am pomenit de așa ceva!”, a declarat antrenorul român.

Nu uitaţi, cele mai tari ştiri ale zilei încep la ştirile AntenaSport, de la 20:00, în direct pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și