Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 februarie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 16:33 / Actualizat: 29 februarie 2024, 17:38

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi varianta şoc a lui Adrian Mititelu pentru banca tehnică a echipei, ce au vorbit Macron cu Mbappe, dar şi avertismentul lansat de Gigi Becali.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 28 februarie 2024

1. F1, F2 ŞI F3, ÎN ANTENAPLAY

Formula1, Formula 2 şi Formula 3 vor fi live pe AntenaPLAY în următorii 3 ani. Spectacolul pe pistă va începe la Bahrain. Marele Premiul de Formula 1 din Bahrain va fi sâmbătă, de la 17:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

2. MITITELU A GĂSIT ANTRENOR

Reclamă

Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor lui Giovanni Costantino, la doar o zi după ce l-a dat afară de la echipă. Marius Croitoru e aproape de o revenire neaşteaptată la FC U Craiova.

3. AVERTISMENTUL LUI GIGI

Tot pe AS.ro afli pe cine va trage Gigi Becali la răspundere dacă jucătorii celor de la FCSB vor pleca din cantonament şi vor ieşi în cluburi de noapte.

Reclamă 4 / 0/3

4. BALAJ A IEŞIT LA ATAC

CFR Cluj a pierdut teren în lupta la titlu cu FCSB şi Rapid, după egalul de la Galaţi. Balaj a pus tunurile pe arbitrul Chivulete. „E slab! Nu poate avea prestanţă”, a spus preşedintele celor de la CFR Cluj.

5. MACRON, GLUME CU MBAPPE

Kylian Mbappe a fost băgat în şedinţă de Emmanuel Macron la dinelul de la Paris. „Ne vei crea mai multe probleme”, a glumit preşedintele Franţei cu starul francez care i-a anunţat pe şeicii de la PSG că va pleca la finalul sezonului.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și