Închide meniul

Elveţia – Kosovo 1-1! Echipa lui Murat Yakin s-a calificat la EURO! Franţa a marcat 14 goluri în poarta celor din Gibraltar

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 23:48 / Actualizat: 19 noiembrie 2023, 1:46

Reclamă
Elveţia – Kosovo 1-1! Echipa lui Murat Yakin s-a calificat la EURO! Franţa a marcat 14 goluri în poarta celor din Gibraltar

Elveţia - Kosovo LIVE SCORE

Jucătorii Elveţiei, în timpul meciului cu Israel / Profimedia

Elveţia – Kosovo 1-1 a fost LIVE SCORE. Celălalt meci cu miză din grupa noastră s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La fel ca România, Elveţia a obţinut calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îaintea ultimului meci din preliminarii, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, în timp ce Elveţia este pe locul 2, cu 17 puncte. Partida România – Elveţia se joacă marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Elveţia – Kosovo 1-1, Franţa – Gibraltar 14-0

Update: Fluier final în Elveţia – Kosovo 1-1! România şi Elveţia s-au calificat la EURO 2024. înaintea ultimului meci din preliminarii, „tricolorii” sunt pe primul loc al grupei.

Min. 82: Elveţia – Kosovo 1-1! Introdus în minutul 73, Hyseni a restabilit egalitatea în minutul 82, după ce a înscris din pasa lui Vojvoda.

Min. 82: Franţa – Gibraltar 12-0! Vicecampioana mondială continuă să facă spectacol la Nice. În repriza secundă, francezii au marcat prin Rabiot, Coman, Dembele şi Mbappe, care a marcat o dublă.

Reclamă

Update Min. 48: Elveţia – Kosovo 1-0! Vargas a marcat cu o lovitură de cap perfectă.

Min. 38: Franţa e devastatoare în partida cu Gibraltar. Mbappe a dat un gol şi două pase decisive. Naţionala lui Deschamps conduce cu 7-0. Cei din Gibraltar evoluează cu un om în minus din minutul 18.

Min. 5: Franţa – Gibraltar 2-0! Momente incredible la Nice! Francezii conduc cu 2-0, după autogolurile lui Santos şi Mouelhi în doar 5 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:45: Au început ultimele meciuri ale zilei, printre care şi partida Elveţia – Kosovo.

Update 21.00: Belarus – Andorra 1-0! Belarus a învins la limită Andorra, cu un gol pe final, într-un meci din grupa României.

Echipa naţională a Croaţiei a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, echipa naţională a Letoniei, într-un meci din cadrul grupei D a calificărilor pentru Euro 2024.

Croaţia a deschis scorul la Riga în minutul 7, prin Lovro Majer, iar Andrej Kramaric a făcut 2-0 în minutul 16. Oaspeţii nu au mai forţat şi s-au impus cu 2-0. Croaţia este pe locul 2 în grupa D, cu 13 puncte. Pe primul loc se află Turcia, cu 16 puncte, deja calificată la turneul final. Croaţia şi Ţara Galilor, care are 11 puncte, se luptă pentru locul secund. În ultima etapă din grupă, marţi 21 noiembrie, galezii întâlnesc Turcia, pe teren propriu, iar Croaţia joacă acasă, împotriva Armeniei.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în calificările Euro 2024:

Grupa D: Armenia – Ţara Galilor 1-1 (Zelarayan 5 / Tiknizyan (45+2 autogol);

Grupa D: Letonia – Croaţia 0-2 (Majer 7, Kramaric 16);

Reclamă

Grupa I: Belarus – Andorra 1-0 (Laptev 83).

România poate obţine calificarea la EURO 2024 în această seară, la meciul cu Israel, dar nu este singura echipă din grupă care îşi poate asigura biletele pentru Germania cu o etapă înainte de finalul preliminariilor. Elveţia primeşte vizita naţionalei din Kosovo, într-o partidă care va începe la aceeaşi oră cu cea a României, la 21:45.

Elveţia vine după un rezultat de egalitate în Ungaria, cu Israel, scor 1-1, în timp ce Kosovo s-a impus cu câteva zile mai devreme în faţa Israelului, scor 1-0, într-un meci disptat pe un teren dificil.

Elveţia are nevoie de o victorie în această seară pentru a obţine calificarea la turneul final din Germania. Echipa lui Murat Yakin se află pe primul loc al Grupei I, cu 16 puncte, fiind la egalitate de puncte cu România, ocupanta locului secund. Israel, echipa de pe locul 3, are 12 puncte.

În meciul tur din luna septembrie, Kosovo şi Elveţia au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care kosovarii au marcat golul egalizator în minutul 90+4, prin Muriqi.

Programul meciurilor de sâmbătă din preliminariile EURO 2024

ora 16:00

ora 19:00

ora 21:45

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel. Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că are deja un plan pentru situația în care România nu va obține calificarea la meciul din Ungaria.

România se va lupta pentru calificare cu Israel, sâmbătă, de la ora 21:45. Apoi, pentru „tricolori”, urmează meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că elevii săi se vor pregăti mult mai bine pentru partida cu Elveția, în situația în care nu vor reuși să obțină măcar un rezultat de egalitate cu Israel, care ar duce România la EURO.

„Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament, mai sunt discuții individuale. E important ca mâine să avem mai multe discuții despre starea unora, cu staff-ul medical. Apoi vom trage linii și sperăm că vom fi inspirați și că vom face alegerile bune. Mâine veți vedea o echipă care poate aduce calificarea.

Este datoria noastră să gândim complex. Echipa, dar și noi, suntem focusați total pe jocul de mâine. Vrem să ducem calificarea în România, să nu mai prelungim momentul. Ar fi ceva fantastic. Ne așteaptă un examen foarte dificil.

În cazul nefericit în care nu se întâmplă mâine sunt sigur că ne vom replia pentru partida cu Elveția. Ei (n.r. jucătorii echipei naționale) nu au de ce să aibă emoții, toate emoțiile trebuie canalizate în cel mai constructiv fel”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Israel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și