Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu, discurs uriaş după ce a calificat România la EURO: „Sunt sentimente de mândrie! Vrem să petrecem marţi cu fanii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 noiembrie 2023, 0:08 / Actualizat: 19 noiembrie 2023, 1:44

Reclamă

Nicolae Stanciu a fost în extaz după ce s-a calificat cu România LA EURO 2024

Captură AntenaSport

Nicolae Stanciu, discurs uriaş după ce a calificat România la EURO 2024. Nicolae Stanciu a fost în extaz după ce s-a calificat cu România LA EURO 2024. Căpitanul naţionalei României a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s- a calificat la EURO 2024, după ce a învins Israel cu scorul de 2-1. George Puşcaş şi Ianis Hagi au fost eroii naţionalei României din Ungaria. Stanciu a recunoscut că este extenuat şi vrea să sărbătorească calificarea alături de fani la meciul cu Elveţia, care va fi marţi, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu, discurs uriaş după ce a calificat România la EURO

„Sunt extenuat! A fost un meci cu o încărcătură foarte mare, ne bucurăm că s-a terminat foarte bine, am reuşit să câştigăm şi să ne calificăm. Să ajungem din nou la un Campionat European după 8 ani de zile înseamnă totul pentru noi şi vreau să cred şi îmi doresc din suflet ca în această seară toţi românii să fie mândri de noi pentru că am jucat pentru ei, pentru ţara noastră şi pentru fotbalul românesc, pentru viitorul fotbalului românesc.

Sperăm să continuăm tot aşa şi marţi să sărbătorim alături de un stadion plin şi de ce nu, suntem la mâna noastră, să fim pe primul loc!

Sunt sentimente de bucurie şi de mândrie că fac parte din acest grup. Am creat împreună acest grup puternic. A fost o campanie în grea, în care ne-am luptat toţi, ne-am sacrificat, am făcut ceea ce trebuie pentru echipă. Ăştia suntem, este vorba despre forţa grupului. Nu este vorba despre individualităţi, să avem vreun Messi în echipă şi toţi au înţeles acest lucru. Toţi ne punem în slujba echipei şi doar aşa, ca echipă naţională, putem avea rezultate. Îmi doresc din suflet ca odată cu această calificare să facem o figură frumoasă la EURO. Să vină şi altele, iar fotbalul românesc să înceapă să crească din nou.

Reclamă

După ce ne-am liniştit un pic şi ne-am liniştit, am vorbit, nu vom face o mare petrecere sau vreun chef acum. Toţi am fost de acord că avem şanse să terminăm pe primul loc şi nu vom face… depinde de noi pentru a reuşi acest lucru. Vom avea timp să sărbătorim după meciul de marţi alături de suporterii noştri.”, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate la AntenaSport.

Israel – România 1-2. CALIFICARE! Ianis Hagi şi Puşcaş au dus România la EURO 2024. Performanţă uriaşă pentru fotbalul românesc!

Israel – România, scor 1-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ianis Hagi şi George Puşcaş au marcat în victoria care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024. Performanţă magnifică pentru fotbalul românesc.

România a urcat pe primul loc în Grupa I, iar tricolorii pot declanşa fiesta. Pot rămâne lideri în cazul în care nu pierd cu Elveţia, în meciul care va fi pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

La Felcsut, pe Pancho Arena, în faţa a 600 de suporteri tricolori, Israel a deschis scorul încă din minutul 2, când a marcat Eran Zahavi, lăsat liber în careu la un corner. Românii au egalat în minutul 10, prin George Puşcaş, care a urmărit şi a trimis în plasă mingea revenită din bara transversală la şutul lui Drăguş. Acelaşi Drăguş a trimis în bară în minutul 24, iar gazdele au replicat după opt minute: Zahavi l-a lansat perfect pe Glokh, care a intrat în careu şi a şutat, dar Moldovan a fost la post.

În minutul 38 Puşcaş a trimis spre poartă şi a căzut în careu, însă portarul israelian a prins. Repriza secundă a început cu tricolorii în atac şi Puşcaş a şutat în minutul 47, când Glazer a respins în corner. După un minut, Raţiu a făcut o cursă pe partea dreaptă, a trimis bine în careu şi Răzvan Marin a şutat peste poartă. Al doilea gol al României a venit în minutul 63. Puşcaş a pasat către Răzvan Marin, acesta a trimis la Ianis Hagi care a încercat să paseze în faţa porţii. Balonul i-a revenit lui Ianis care a şutat cu stângul, la colţul scurt, şi a înscris. În minutul 74 Mihăilă a ratat incredibil din faţa porţii, iar atacantul Parmei a primit roşu direct în minutul 85, pentru un fault la Turgeman. S-a încheiat 1-1 şi România va merge la Euro 2024.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și