Închide meniul
Video

Parma, gol superb în meciul cu Cagliari! Adrian Benedyczak a înscris după o acţiune de efect. Meciul e LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 22:08

Parma, gol superb în meciul cu Cagliari!

Adrian Benedyczak, într-un meci pentru Parma / Profimedia Images

Parma, gol superb în meciul cu Cagliari. Adrian Benedyczak a deschis scorul în prima manşă a semifinalelor playoff-ului de promovare în Serie A după o acţiune de efect. Cagliari – Parma este transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţiunea a plecat de la Koulibaly. Benedyczak s-a făcut că preia, apoi s-a demarcat şi ulterior a înscris în poarta lui Radunovic.

Parma, gol superb în meciul cu Cagliari!

Tânărul jucător de atac al formaţiei antrenate de Fabio Pecchia şi-a arătat încă o dată clasa.

În vârstă de 22 de ani, Adrian Benedyczak a ajuns la 15 goluri pentru Parma.

El evoluează la Parma din 2021.

Reclamă

Benedyczak are selecţii în naţionalele U17, U18, U19, U20 şi U21 ale Poloniei. Tânărul polonez e evaluat la 1,8 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com. Cea mai ridicată cotă a lui a fost de 2 milioane de euro, atinsă în martie 2022.

Parma lui Man şi Mihăilă se luptă cu Cagliari în semifinalele playoff-ului de promovare în Serie A

Cagliari luptă pentru promovarea după doar un an de Serie B, iar Parma vrea să urce pe prima scenă după doi ani. Sarzii au terminat sezonul regulat pe 5, în timp ce cruciaţii au ocupat locul 4.

Pentru a ajunge la duelul cu Parma din semifinale, Cagliari a trecut de Venezia, cu 2-1. Lapadula a fost cel care, cu o dublă, a dus fosta echipă a lui Răzvan Marin în penultimul act.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Parma, la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă, merge la Cagliari după ce în sezonul regulat a obţinut 4 puncte dintre cele 6, 2-1 pe teren propriu şi 1-1 în deplasare.

Sudtirol – Bari 1-0, în cealaltă semifinală

Sudtirol – Bari 1-0 a putut fi urmărit LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY! Aceasta a fost prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A şi a fost decisă cu un gol marcat în prelungiri. Matteo Rover a dat lovitura în minutul 90+2, cu o lovitură perfectă de cap.

Returul este programat pe 2 iunie. Câştigătoarea se va duela cu Cagliari sau Parma pentru un loc în Serie A. Meciul tur Cagliari – Parma este astăzi, de la ora 21:30, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

Programul şi rezultatele semifinalelor play-off-ului de promovare în serie A

29 mai: Sudtirol – Bari 1-0
30 mai, 21:30: Cagliari – Parma
2 iunie, 21:30: Bari – Sudtirol
3 iunie, 21:30: Parma – Cagliari
8 iunie, 21:30: Parma – Cagliari vs Sudtirol – Bari
11 iunie, 21:30: Sudtirol – Bari vs Parma – Cagliari

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și