Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 9 aprilie 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 17:15 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 16:37

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 9 aprilie 2024

Captura AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 9 aprilie 2024 sunt pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este convins că nu mai poate rata titlul şi pregăteşte o campanie de transferuri spectaculoasă. Denis Alibec este chemat înapoi la FCSB, pentru a-i duce pe roş-albaştri în grupele UEFA Champions League.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 9 aprilie 2024

1. Gigi Becali forţează revenirea lui Denis Alibec la FCSB, dar atacantul de 33 de ani evită să dea un răspuns. „Vorbim după EURO„, i-a transmis Alibec.

2. Dan Petrescu a decis care va fi primul transfer pe care îl va face în noul mandat la CFR Cluj. Aurelian Chiţu, golgheterul lui Mititelu de la FCU Craiova, este aşteptat în Gruia.

3. Tot pe AS.ro afli şi ce decizie radicală e gata să ia Gigi Becali, dacă FCSB câştigă titlul. Chiar Adi Mutu l-a dat de gol!

Reclamă

4. Şefii lui Liverpool i-au găsit înlocuitor lui Jurgen Klopp. Ar fi ajuns la un acord verbal cu Ruben Amorim. Antrenorul de 39 de ani este aproape să câştige titlul cu Sporting în Liga Portugal, competiţie transmisă în direct pe AntenaPLAY.

5. Dănuţ Lupu a dezvăluit că a fost vizitat în închisoare de Mircea Lucescu. Eliberat după şase luni, Lupu i-a făcut o promisiune: „Nu va mai veni să mă vadă pe acolo!”

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” Vezi toate știrile
Citește și