Închide meniul
Foto

Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 14:51

Reclamă
Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Adevărul din spatele unei fotografii uluitoare

Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă!

Roberto Baggio a publicat pe reţelele sociale o fotografie falsă cu el / Instagram

Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă! Roberto Baggio s-a afişat pe reţelele sociale cu multe kilograme în plus şi cu nişte plete albe pe care nu le-a avut niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigător al Balonului de Aur în 1993, Roberto Baggio a explicat care e, de fapt, adevărul din spatele imaginii şocante.

Apariţie şocantă a unuia dintre cei mai cunoscuţi milionari de pe planetă!

Fotografia era, de fapt, una falsă, Roberto Baggio arătând pe reţelele sociale şi fotografia reală cu el.

Fotografia reală cu Roberto Baggio / Instagram
Fotografia reală cu Roberto Baggio / Instagram

Roberto Baggio a cucerit Balonul de Aur în 1993, în perioada în care evolua la Juventus Torino.

În 1994, Italia a jucat finala Campionatului Mondial, pe care a pierdut-o la loviturile de departajare, contra Braziliei. Roberto Baggio a ratat una din loviturile de departajare.

Reclamă

Când m-am dus la punctul de la 11 metri, am fost cât se poate de lucid. Știam că Taffarel plonjează mereu, de aceea am decis să bat pe mijloc, la jumătatea înălțimii, tocmai pentru ca el să nu poată să respingă cu picioarele. A fost o alegere inteligentă. Cu toate acestea, mingea, nu știu cum, a urcat trei metri și s-a dus mult în sus.

Am irosit câteva penaltyuri în carieră, dar când le-am ratat, mingea a fost apărată de portar, nu s-a dus în nori… Brazilienii spun că a fost Ayrton Senna, din ceruri, cel care a ridicat mingea. Cine știe. Este explicația romantică pentru un episod inexplicabil, poate cu excepția oboselii”, declara Roberto Baggio în autobiografia lui despre acel moment, care l-a făcut să nu mai execute penalty-uri timp de mai mulţi ani ulterior.

A fost cel mai negru moment din cariera mea, m-a marcat ani de zile. Încă mai visez la acel penalty ratat. Mi-a fost foarte greu să scap din acel coșmar. Dacă aș putea șterge o imagine din viața mea sportivă, aceea ar fi”, mărturisea Roberto Baggio.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și