Închide meniul

„Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 17:28

Reclamă
„Se întoarce Alex Chipciu la FCSB? Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri

"Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?" Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! 

Mihai Stoica / Profimedia

„Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” a fost întrebarea la care Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Oficialul campioanei a vorbit despre revenirea așteptată de fanii roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, anunțul făcut de „MM” nu este unul bun pentru suporterii care îl apreciază pe Chipciu. Acesta e explicat motivul pentru care nu îl va contacta pe jucătorul legitimat în prezent la U Cluj.

„Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc!

Președintele consiliului de administrație de la FCSB a spus că Alex Chipciu este un jucător important și că a discutat, anul trecut, cu acesta, pentru a-l aduce din nou la FCSB.

Totuși, Mihai Stoica a spus că acum această mutare nu se mai poate realiza, având în vedere că Alex Chipciu este sub contract cu U Cluj!

„I-am făcut ofertă lui Alex Chipciu anul trecut și a ales Universitatea Cluj. Pentru mine a fost tot timpul un jucător extrem de important. M-a durut sufletul că s-a dus la CFR (n.r – în 2020). D-aia n-am vorbit o perioadă foarte lungă. Eu îl îndrumasem să meargă în Turcia, dar, până la urmă, am înțeles. E viața lui în joc, nu a mea.

Reclamă

Acum nu are cum să fie în atenția mea (n.r – pentru un transfer) pentru că este sub contract cu un alt club și nu pot să discut despre jucători care sunt sub contract decât în ultimele șase luni, iar el nu este în ultimele șase luni”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată despre „numărul 27”

Mihai Stoica a venit cu o explicaţie total neaşteptată când a fost întrebat cum vor arăta tricourile de campioni ale jucătorilor de la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului Ligii 1 a surprins pe toată lumea când a anunţat care este motivul pentru care va fi trecut şi numărul 27.

MM a refuzat să declare că va fi sărbătorit titlul 27, din cauza „războiului” pentru palmares pe care FCSB îl duce cu CSA Steaua. Oficialul campioanei a găsit un alt motiv.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunţat că astfel se va marca data la care FCSB a câştigat matematic titlul. Roş-albaştrii au învins-o pe Farul, scor 2-1, pe 27 aprilie. A fost victoria de care mai aveau nevoie pentru a fi siguri de titlul aşteptat de 9 ani.

„Dacă am fi câștigat campionatul pe 6 mai, ar fi avut numărul 6. L-am câștigat pe 27 aprilie și va fi numărul 27„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Jucătorii FCSB-ului vor sărbători titlul la finalul meciului cu CFR Cluj, de pe 11 mai, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Atunci va fi acordat trofeul Ligii 1, iar tribunele Arenei Naţionale vor fi pline. Peste 40.000 de bilete s-au vândut deja.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și