Închide meniul
Foto

Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că „le dă oxigenul cu care trăiesc”

Publicat: 28 mai 2024, 9:24

Reclamă
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că „le dă oxigenul cu care trăiesc”

Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea

Cristi şi Mihaela Borcea

Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea e un lucru care a fost dezvăluit de Mihaela Borcea. Aflată aproape de o nouă căsnicie, Mihaela susţine că are o relaţie cordială cu Alina Vidican şi Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Relația cu Alina Vidican și Valentina Pelinel este una cordială, bazată pe respect reciproc. Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri.

Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea

Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor”, a spus Mihaela Borcea, cu două luni în urmă, citată de viva.ro.

Cu un an în urmă, şi Valentina Pelinel vorbea despre relaţia pe care o are cu celelalte femei din viaţa lui Cristi Borcea.

„Eu sunt o persoană sociabilă și prietenoasă și nu mă înconjor decât de oameni cu care rezonez și am lucruri în comun. Indiferent de persoane, păstrez întotdeauna o atitudine corectă și decentă”, a declarat Valentina Pelinel.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea: „Pentru ele există Dumnezeu și eu”

Cristi Borcea a oferit declaraţii incredibile în trecut, despre fostele sale soţii. Omul de afaceri susţinea că acestea „sunt condamnate” să aibă grijă de copii, deoarece el este cel care le întreţine pe toate.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea.

Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, spune Cristi Borcea, în trecut.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:00

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina

23:58 17 iun.

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

23:55 17 iun.

Austria – Franța 0-1! Mbappe a provocat autogolul lui Wober, dar a suferit o accidentare teribilă. Starul Franţei, plin de sânge!

23:42 17 iun.

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina: „Cel mai bun rezultat din istoria fotbalului românesc!”

23:26 17 iun.

Kylian Mbappe, ratare monumentală în meciul Austria – Franţa! Reacţia superstarului francez imediat după ce a greşit ţinta

23:25 17 iun.

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și