Închide meniul

Cum a ajuns Leonard Doroftei să aibă un salariu de 3.500 de euro. Canadienii, şocaţi de campionul umilit în România

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2024, 9:31

Reclamă
Cum a ajuns Leonard Doroftei să aibă un salariu de 3.500 de euro. Canadienii, şocaţi de campionul umilit în România

Cum a ajuns Leonard Doroftei să aibă un salariu de 3.500 de euro

Leonard Doroftei, în timpul unui interviu - Hepta

Cum a ajuns Leonard Doroftei să aibă un salariu de 3.500 de euro, în Canada, e un lucru dezvăluit chiar de către marele campion român. Umilit în România, Moşul şi-a luat familia şi a plecat în Canada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo, a luat-o de la zero şi a devenit antrenor de box, cu un salariu lunar de aproximativ 3.500 de euro. Înainte să fie antrenor cu acte în regulă, Dorin a oferit un moment în care i-a şocat pe canadieni, atunci când toţi cursanţii au fost nevoiţi să îşi spună palmaresul.

Cum a ajuns Leonard Doroftei să aibă un salariu de 3.500 de euro

„Am făcut școala de antrenori în Quebec, eram cel mai bătrân cursant. Am luat-o de la zero, dar pentru mine erau amintiri din copilărie. Când au văzut ce fac, profesorii au început: „Daaa, dar el e din Europa!”. (Râde)

Trebuia să ne spunem palmaresul. Când a venit rândul meu, m-am ridicat în picioare și le-am spus: „Bam, bam, bam!”. S-au uitat toți la mine și au făcut: „What the fuck are you doing here, man?” (n.r. – ce dracu’ cauți tu aici?)”, a spus Doroftei, citat de gsp.ro.

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră

Iată câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Chiar fostul mare campion a dezvăluit ce sume a încasat după meciurile disputate. În prezent, Leonard Doroftei locuiește în Canada, acolo unde a plecat după ce s-a simțit „umilit” în țara noastră.

Reclamă
Reclamă 4

„Moșul” a dezvăluit că nu a încasat sume uriașe în cariera sa de pugilist, chiar dacă majoritatea fanilor îl vedeau drept un adevărat milionar, în perioada în care lupta pentru titluri.

După spusele lui Leonard Doroftei, în intreaga carieră acesta a adunat până într-un milion de dolari. Iată, mai jos, dezvăluirile făcute de marele campion.

„Acolo (n.r. după un meci de box) nu primești nimic, totul e prin cec. Cecurile se trimit direct în bancă, au intrat în bancă, ești fiscalizat. Și încep și anunță: bam, bam, bam, ai de plată, ai de plată, ai de plată…

Reclamă

N-am strâns foarte mult… câteva sute de mii (n.r. de dolari), dar nu… (n.r. Până într-un milion de dolari?) Aproape, da!”, a spus Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și