Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa

Publicat: 27 aprilie 2024, 11:08

Reclamă
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa

Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani

Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani

Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea este aceea de a rămâne în Statele United, acolo unde îşi va construi viaţa. Totul a fost dezvăluit de mma acesteia, Mihaela Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, ceilalţi doi băieţi, Angelo şi Patrick, sunt în România, unde se vor ocupa de afacerile familiei. Mellisa însă vrea să facă o carieră în Statele Unite, acolo unde a studiat pentru a deveni arhitect.

Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani

„Acum au crescut și gemenii și ceilalți și toată lumea poate avea grija de ei. Asta nu înseamnă că nu voi fi o mamă atentă ca și până acum.

Copiii mei și ai lui Cristi ne moștenesc ca fire și știu, de fapt, știm amândoi că vor fi niște învingători ca și părinții lor…iar noi doi suntem aici să-i ajutăm cu tot ce avem mai bun”, a spus Mihaela Borcea, citată de playtech.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Reclamă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Melissa Borcea păstrează legătura şi cu copiii pe care Cristi Borcea îi are din celelalte două căsnicii. În Miami este stabilită cea de-a doua soţie a fostului patron al lui Dinamo, Alina Vidican.

Reclamă 4 / 0/3

Fiica cea mare a lui Borcea a primit un cadou de senzaţie în 2023. Este vorba de un bolid de lux. A postat un mesaj prin care a ţinut să anunţe că este extrem de fericită: „Iubirea mea„.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și