Închide meniul

Finala masculină de la US Open 2024 | Jannik Sinner – Taylor Fritz LIVE SCORE (21:00). Luptă incendiară pentru marele trofeu

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2024, 12:54 / Actualizat: 8 septembrie 2024, 15:14

Reclamă
Finala masculină de la US Open 2024 | Jannik Sinner – Taylor Fritz LIVE SCORE (21:00). Luptă incendiară pentru marele trofeu

Finala masculină de la US Open 2024, dintre Jannik Sinner și Taylor Fritz, va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:00.

Jannik Sinner şi Taylor Fritz / Colaj Profimedia

Finala masculină de la US Open 2024, dintre Jannik Sinner și Taylor Fritz, va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:00. Se anunță spectacol total în ultimul act de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala feminină, Aryna Sabalenka a învins-o pe Jessica Pegula în două seturi, scor 7-5, 7-5, după o oră și 54 de minute de joc. Pentru jucătoarea din Belarus, titlul de la US Open reprezintă al 3-lea succes într-un turneu de Grand Slam.

Finala masculină de la US Open 2024 | Jannik Sinner – Taylor Fritz LIVE SCORE (21:00)

Jannik Sinner, câștigătorul ediției din acest an a Australian Open, s-a impus în semifinale, în fața lui Jack Draper, cu scorul de 3-0, la seturi.

De cealaltă parte, Taylor Fritz s-a calificat în ultimul act după victoria cu Frances Tiafoe, după un incendiar 3-2, la seturi.

Ultima întâlnire dintre Jannik Sinner și Taylor Fritz datează din anul 2023, în sferturile de la Indian Wells. La momentul respectiv, italianul, actual număr 1 ATP, s-a impus cu scorul de 2-1, la seturi.

Reclamă
Reclamă

Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open!

Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! Jucătoarea din Belarus și-a adjudecat ultimul turneul de Grand Slam al anului după o finală spectaculoasă, în fața Jessicăi Pegula.

Numărul 2 WTA a câștigat întrecerea de la Flushing Meadows în două seturi, scor 7-5, 7-5. Duelul dintre Aryna Sabalenka a fost unul strâns, care a durat o oră și 54 de minute.

După victoria din finala cu Jessica Pegula, Aryna Sabalenka a rămas neînvinsă pe hard în turneele majore ale acestui an.

Reclamă

Pentru Aryna Sabalenka, titlul cucerit după finala cu Pegula este al 3-lea de Grand Slam al carierei. În trecut, jucătoarea din Belarus a mai câștigat de 2 ori Australian Open, în 2023 și 2024.

Jucătoarea din Belarus a devenit prima jucătoare, de la Kerber în anul 2016, care a câștigat Australian Open și US Open în același sezon competițional.

Totodată, numărul 2 WTA a ajuns la un bilanț de 27 de victorii și o singură înfrângere pe suprafață hard, singurul eșec fiind în fața lui Coco Gauf, în anul 2023, în finala de la Flushing Meadows.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

15:18

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct: „L-au trimis singur cu avionul, fiind minor!”

15:18

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

14:46

Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da”

14:45

Denis Haruț semnează cu Sepsi! Laszlo Dioszegi, contract de senzație pentru jucătorul lăsat să plece liber de Gigi Becali

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și