Închide meniul
Foto

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost eliberat din arest! Cum a ajuns să fie acuzat într-un dosar de proxenetism!

Publicat: 23 decembrie 2023, 16:59

Reclamă
Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost eliberat din arest! Cum a ajuns să fie acuzat într-un dosar de proxenetism!

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost eliberat din arest

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost eliberat din arest! Flavius Nedelea, bărbatul cu care impresara a avut o scurtă relaţie după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, a stat timp de 62 de zile în arest preventiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Nedelea a fost plasat acum sub control judiciar în acest dosar. El neagă că ar avea vreo implicare în faptele incriminate de procurori. Nedelea a subliniat că are încredere în justiţie, fiind convins că va fi, în cele din urmă, achitat în acest dosar.

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost eliberat din arest!

Nu am legătură cu faptele care fac obiectul acestui dosar. Prietenia mea și asocierea cu cei doi asociați ai mei în restaurantul „Le Dome din București” au făcut anchetatorii să înțeleagă că suntem asociați și la cele trei cluburi de noapte, două în București și unul în Constanța. Nu am deținut și nu dețin niciun club de noapte, nu sunt asociat în vreo societate care administrează sau a administrat vreun club de noapte vreodată!

Singura asociere cu cei doi este în restaurant. S-a spus că eu sunt asociat în cele trei cluburi și că îmi regret fapta, nu am afirmat niciodată așa ceva, nu există nici măcar o faptă și nu îmi pot asuma ceva ce nu am făcut, cu atât mai mult să regret!”, a declarat, după eliberarea din arest, Flavius Nedelea, citat de click.ro.

Eu nu am un club și nici nu am avut, pentru toate persoanele care mă cunosc, prieteni, familia mea, a fost un șoc, deoarece mă cunosc și știu foarte bine ce fac și ce nu fac! Îmi doresc să îmi păstrez imaginea impecabilă pe care am avut-o până în prezent, sunt nevinovat și sunt pe deplin încrezător în justiția din România”, a mai susţinut fostul iubit al Anamariei Prodan, pentru sursa citată.

Reclamă
Anamaria Prodan, alături de Flavius Nedelea / Instagram
Anamaria Prodan, alături de Flavius Nedelea / Instagram

Anamaria Prodan a reacţionat după ce fostul iubit a fost reţinut de poliţie: „Este prietenul meu pe viaţă!”

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, a fost reţinut de poliţie într-un dosar de proxenetism. Impresara s-a declarat şocată de cele întâmplate cu fostul ei partener şi are încredere că totul este o greşeală.

Vedeta de 50 de ani a fost extrem de surprinsă în momentul în care a aflat de faptul că Nedelea a fost dus la audieri, fiind convinsă că fostul său partener nu ar fi implicat în scandaluri de proxenetism.

„Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd”, declara Anamaria Prodan pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism! Clipe de coşmar pentru milionar

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost săltat de mascaţi în luna octombrie într-un dosar de proxenetism! Procurorii îl acuză pe milionar că a înlesnit practicarea prostituţiei în localurile pe care le deţine.

Flavius Nedelea a avut o relaţie de câteva luni cu Anamaria Prodan. Despărţirea lor s-a produs amiabil, ambii lăudându-se reciproc atunci când au anunţat că nu mai formează un cuplu.

Flavius Nedelea s-a iubit ulterior cu Iulia Sălăgean, de care s-a despărţit rapid. Relaţia lui Nedelea cu Iulia Sălăgean a durat mai puţin decât cea cu Anamaria Prodan.

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, o nouă dramă amoroasă

Omul de afaceri s-a despărţit şi de Iulia Săgăgean, cea cu care a avut o relaţie după despărţirea de Anamaria Prodan.

Flavius Nedelea a fost cel care a confirmat despărţirea de Iulia Sălăgean, cu care a avut o scurtă relaţie. Omul de afaceri a dezvăluit şi motivele care au stat la baza despărţirii.

Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm. Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații. Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a spus Flavius Nedelea pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
Vezi toate știrile
Citește și